Jump to content

Primul pas greşit pentru Chelsea în Premier League! Liverpool s-a desprins în fruntea clasamentului


cedrykk
 Share

Recommended Posts

kante.thumb.jpg.414c9c96a33c8578a5577f14497d96fc.jpg

 

Chelsea a făcut primul pas greşit în Premier League, după 0-0 cu West Ham, în etapa cu numărul şase. Liverpool s-a desprins la două puncte în fruntea clasamentului, înaintea meciului direct de pe Stamford Bridge.
 

Chelsea a avut o posesie de peste 70%, dar defensiva lui Pellegrini a rezistat până la final. Sarri şi-a odihnit câteva vedete, printre care şi Eden Hazard, la meciul de joi cu PAOK, din Liga Europa, dar n-a reuşit să obţină a şasea victorie consecutivă în campionat. Este doar al doilea meci la care Chelsea, sub comanda lui Sarri, nu reuşeşte să câştige. La debutul pe banca lui Chelsea, Sarri a fost învins de Guardiola în Supercupa Angliei, dar de atunci şi până astăzi şi-a trecut în cont numai victorii. De partea cealaltă, West Ham a ajuns la două meciuri consecutive fără înfrângere şi se menţine deasupra liniei roşii, unde se află Newcastle, Cardiff şi Huddersfield, toate cu câte două puncte.

În etapa următoare, Chelsea va primi vizita lui Liverpool, care pentru prima oară în istorie a câştigat toate cele şapte meciuri oficiale din debutul sezonului: şase în campionat, plus victoria cu PSG din Liga Campionilor, scor 3-2. West Ham va înfrunta Manchester United în etapa cu numărul şapte.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.