Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Acuzaţii incredibile pentru un club uriaş din Liga Campionilor: prostituate pentru arbitri! Reacţia conducerii


cedrykk
 Share

Recommended Posts

dwa.jpg.a86506ecea195cef0d68f1ee7d31c383.jpg

 

Fotbalul din Portugalia se află în centrul unui nou scandal, după cel care i-a avut în prim plan pe jucătorii bătuţi ai celor de la Sporting Lisabona, care s-au despărţit în cele din urmă de echipă. De data aceasta, tot o echipă din Lisabona este măcinată de probleme.
 

Este vorba despre Benfica. Hackerul lusitan Rui Pinto a făcut publice informaţiile în urma cărora oficialii vicecampioanei Portugaliei au fost acuzaţi de corupţie pentru că ar fi plătit prostituate şi camere de hotel pentru arbitrii ce urmau să le conducă partidele multiplei campioane.

Echipa ce tocmai a fost învinsă de Bayern Munchen în prima etapă a Ligii Campionilor, scor 0-2, riscă sancţiuni drastice ce implică excluderea din campionat pe o perioadă cuprinsă între şase luni şi trei ani.

”Menţinem aceeaşi poziţie fermă şi clară. În proces, nu există fapte care să demonstreze acuzaţiile contra noastră. Vom demonta toate aceste acuzaţii absurde şi nejustificate”, a fost mesajul oficialilor dublei câştigătoare de Liga Campionilor.

Zece puncte după primele patru etape a acumulat Benfica, singurul ”pas greşit” fiind rezultatul de egalitate obţinut pe teren propriu împotriva rivalei locale, Sporting, scor 1-1.

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.