Jump to content

Interviu #73 - Allice - Metin2 Inspire Owner


Rolland
 Share

Recommended Posts

Rolland: Salut. îți mulțumesc pentru că mi-ai acceptat invitația, Allice În primul rând, ne poți spune câte ceva despre tine?

Allice: Bună, Rolland! Îţi mulţumesc pentru invitaţia trimisă, mă bucur că pot participa la acest interviu! Câteva lucruri despre mine... Ok, voi încerca să mă descriu în cateva rânduri. Am 22 de ani şi locuiesc în Iaşi. Sunt o persoană creativă, energică şi foarte comunicativă. Îmi place să gâsesc idei noi la lucrurile la care lucrez şi care îmi plac. Îmi plac animalele (am un motan superb numit Lord), îmi place să mă joc jocuri pe pc, cred că nu aş putea rezista fără jocuri. Pasiunile mele sunt muzica, tatuajele şi jocurile video. Am în gând ca până la vărsta de 30 de ani să am cel puţin 5 tatuaje, momentan am doar unul la care ţin foarte mult. Sunt împreună cu Bobo, fondatorul comunităţii, de 4 ani si 5 luni şi avem o relaţie foarte deschisă. Îmi plac călătoriile, dulciurile, chestiile junk food şi lucrurile noi.

Rolland: Cum arată o zi din viața ta?

Allice: O zi din viaţa mea, hmm... Pâi, e cam aşa: mă trezesc (deobicei târziu, gen ora 12:00), îmi prepar cafeaua (nu pot să mă trezesc fără minunata mea cafea cu lapte), după ce îmi savurez cafeaua, mânănc ceva şi apoi deschid calculatorul. Intru prima dată pe Facebook, apoi pe serverul de Metin2 pe care sunt owner. Lucrez la server până spre seară, iar apoi ies cu Bobo în oraş sau la o cafea în cartier. Adorm deobicei foarte târziu, consider că am un program destul de haotic. Încerc să îmi refac programul să fie cât de cât ok.

Rolland: Cum au fost primele zile pentru tine alături de comunitatea B-Zone?

Allice: Primele zile pe această comunitate au fost mai mult dedicate jocului în sine, "recunoaşterii". Eu nu mai jucasem samp până să aflu de această comunitate. În primele zile am cunoscut membrii din staff ai comunităţii şi am încercat să descopăr serverele care aparţin de comunitate, să mă obişnuiesc cu tot ce înseamnă B-Zone.

Rolland: Când și cum ai auzit de B-Zone?

Allice: De B-Zone am auzit de la Bobo, bineînţeles, aproximativ acum 4 ani jumate. Ştiu că mi s-a părut foarte faină ideea asta de a avea o "comunitate".

Rolland: Cum ai dobândit rank-ul de VIP?

Allice: L-am dobândit în urma ajutorului oferit pe comunitate, prin diferite evenimente, idei şi concursuri organizate de mine.

Rolland: Cu ce ajuti comunitatea in timpul liber?

Allice: Comunitatea, practic, o ajut în fiecare zi prin faptul că mă ocup de unul din serverele B-Zone, cel de Metin2. În timpul liber mai fac un live pe YT, răspund la PM-uri, găsesc idei de update-uri şi multe altele.

Rolland: Cum ai ajuns la decizia sa deschizi Metin2 Inspire?

Allice: Întotdeauna mi-am dorit să am un server pe care să îl administrez. Am ales Metin2 pentru că este un joc pe care îl jucam acum mult timp şi care îmi aduce aminte de copilărie. Am vrut şi vreau în continuare să dezvolt comunitatea B-Zone şi prin alte jocuri în afară de samp.

Rolland: Cum merge treaba cu noul Metin deschis de tine?

Allice: E greu să administrezi un server, mai ales când ceilalţi membri din echipă nu au timp să se ocupe. În majoritatea timpului sunt mai mult eu online pe server, ceilalţi membri fiind plecaţi sau neavând timp. Încerc să menţin un mediu cât mai plăcut pe server, însă mi-aş dori ca ceilalţi membri, Ocaust şi Coşmarul, să se ocupe mai mult de acest server şi să mă ajute pentru că vreau să evoluăm.

Rolland:Unde si cum ai invatat sa editezi in PhotoShop?

Allice: Am învăţat în 3 ore baza programului Photoshop, a început apoi să îmi placă designul şi am încercat să fac chestii mai complexe. Apoi m-am angajat la o agenţie de marketing din Iaşi unde mi-am dezvoltat mai multe pasiuni, printre care design, editare video şi content.

Bobo:Cine va fi noul scripter metin2?

Allice: Nu ştiu cine va fi următorul scripter Metin2 pentru că nu am căutat încă. Că tot veni vorba de scripteri de Metin2, dacă cineva de aici de pe comunitate ştie să scripteze pe Metin2, aştept pm!

NicFTW: Când l-ai cunoscut pe Bobo știai cine e el cu adevarat? Ma refer la faza cu owner de comunitate.

Allice: Nu, nu ştiam că el deţine o comunitate, iar când am aflat asta nu am reacţionat într-un fel anume. Mi-a plăcut ideea asta de "owner" și consider că Bobo este un om foarte inteligent. Nu mulţi reuşesc să ajungă așa departe dintr-un simplu joc. Încă ceva, eu pe Bobo nu îl privesc ca fiind "owner-ul" comunităţii B-Zone, eu îl cunosc cel mai bine pe toate planurile, suntem în acelaşi timp şi parteneri de afaceri şi iubiţi. 

Rolland: Ce nota oferi acestui interviu pe scara de la 1 la 10?

Allice: 10+. Super fain interviul!

Rolland: Pentru final, vreau să îți mulțumesc pentru acceptare invitaţiei şi timpului acordat.

Allice: Îţi mulţumesc încă o dată pentru invitaţie! Mi-a făcut plăcere să particip!

Link to comment
Share on other sites

On 9/27/2018 at 9:03 AM, Claude said:

@Allice eu-s curios, cum adica tu si Bobo sunteti intr-o relatie foarte deschisa? Sa mi se scuze incultura dar la mine in dictionar relatia deschisa se traduce prin....a avea dreptul de a umbla din cuib in cuib, exista asa ceva intre voi doi?

Relatie deschisa pentru mine inseamna faptul ca vorbim orice despre orice. Poate s-a inteles putin gresit, nu asta era intentia mea. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.