Jump to content

Juve schimbă strategia! "Bătrâna Doamnă" a pus ochii pe doi dintre cei mai talentaţi tineri din Europa


cedrykk
 Share

Recommended Posts

 

download[2].jpg

 

Juventus schimbă strategia! După transferul "bătrânului" Cristiano Ronaldo (33 de ani), "Bătrâna Doamnă" a pus acum ochii pe doi tineri de perspectivă din fotbalul mondial. Presa din Peninsulă susţine că Juventus e interesată să-i transfere pe Phil Foden şi Jadon Sancho (ambii 18 ani), de la Manchester City, respectiv Borussia Dortmund!
 

Campioana ultimelor şapte sezoane din Italia îi monitorizează atent pe cei doi, scrie Tuttosport. Foden e unul dintre cei mai "preţioşi" puşti ai lui Pep Guardiola de la City şi e greu de crezut că va renunţa cu uşurinţă la serviciile sale. Sancho, de asemenea, a fost crescut la academia celor de la Manchester City, dar acum impresionează în tricoul Borussiei Dortmund.

E de aşteptat ca Sancho şi Foden să primească noi contracte la echipele de care aparţin. Foden e "legat" de City până în 2020, în timp ce Sancho are contract cu nemţii de pe Signal Iduna Park până în 2022, însă City şi-a păstrat o clauză de răscupărare pentru următorii doi ani.

Sancho a strâns nouă meciuri, un gol şi opt pase decisive în acest sezon la Dortmund, în toate competiţiile. De partea cealaltă, Foden a marcat o dată şi a livrat două assist-uri în cinci meciuri din toate competiţiile.

27 de milioane de euro cumulează cota de piaţă a celor doi fotbalişti, potrivit transfermarkt.com

Sursa

Edited by cedryk1337
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.