Jump to content

Un puşti din Mexic şi-a inventat o carieră la Juventus Torino. Acorda interviuri şi dădea autografe


cedrykk
 Share

Recommended Posts

dpjslrfxoaeruud[1].jpg

 

Dionicio Farid Rodriguez, un puşti mexican în vârstă de 19 ani, a uimit pe toată lumea cu cariera pe care şi-a inventat-o singur. Acesta i-a făcut pe toţi să creadă că este juniorul în cadrul academiei lui Juventus Torino. Mai multe publicaţii din Argentina şi Mexic au scris despre povestea tânărului.

Rodriguez chiar acorda interviuri pentru presa locală despre ”aventura” la actuala echipă a lui Cristiano Ronaldo, autografe şi posta poze în tricoul campioanei Italiei, iar lumea care îl urmărea pe reţelele de socializare credea că totul este ”pe bune”. Acesta şi-a închis contul de Instagram, unde avea aproximativ 16.000 de urmăritori.

Cariera imaginară a mexicanului a început în ţara sa natală, la Labos, după care a trecut la Pumas, iar apoi direct la marele Juventus Torino. Actuala campioană a Italiei ocupă primul loc în Serie A, cu 24 de puncte şi opt victorii din tot atâtea posibile. Napoli este pe locul doi, la şase puncte distanţă.

Sursa

Edited by cedryk1337
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.