Jump to content

Inter se îmbogăţeşte! Cum pun mâna italienii pe o sumă uriaşă


cedrykk
 Share

Recommended Posts

san-b[1].jpg

 

Inter obţine sume importante din biletele vândute în grupele Ligii Campionilor. Potrivit Gazzetta dello Sport, în conturile clubului vor intra aproximativ 54 de milioane de euro. Inter se află în grupă cu PSV, Tottenham şi Barcelona.

 

Inter a revenit în grupele Ligii Campionilor după 6 ani şi jumătate, iar entuziasmul fanilor este uşor vizibil din interesul afişat pentru meciurile de pe teren propriu. Inter va juca toate partidele cu casa închisă. Presa din Italia a analizat importanţa duelurilor din perspectiva câştigurilor financiare şi a observat un plus economic consistent în conturi, 54 de milioane de euro. Suma reprezintă 20% din totalul sumelor obţinute din vânzarea biletelor sezonului trecut.

 

 

 

Pe lângă veniturile din bilete, Inter va primi din partea UEFA încă 39 de milioane de euro pentru participarea în grupe, la care se mai pot adăuga şi alte sume, în funcţie de rezultate. Forul european oferă 2.7 milioane de euro pentru victoriile din grupă şi 9.5 milioane pentru accederea în 16-imile competiţiei.

 

Sursa

 

 

 

Edited by cedryk1337
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.