Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Răsturnare de situaţie! Mourinho, înapoi la Real Madrid? Spaniolii fac anunţul


cedrykk
 Share

Recommended Posts

jmt[2].jpg

 

Real Madrid nu este în cea mai bună formă după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus în această vară. Deţinătoarea Ligii Campionilor a pierdut Supercupa Europei în faţa celor de la Atletico Madrid, iar în prezent este la a cincea partidă fără victorie în toate competiţiile.
 

Principalul vizat pentru lipsa de rezultate este antrenorul Julen Lopetegui, cel care l-a înlocuit pe Zinedine Zidane pe banca formaţiei de pe Santiago Bernabeu, iar spaniolii anunţă o revenire de senzaţie la ”cârma” echipei care a câştigat ultimele trei ediţii de Champions League. El Pais scrie că Jose Mourinho, actualul antrenor al celor de la Manchester United, ar fi fost contactat de Florentino Perez pentru a reveni la echipa pe care a mai condus-o timp de trei sezoane, între mai 2010 şi iunie 2013.

Manchester United a fixat o clauză de reziliere în contractul portughezului, în valoare de 30 de milioane de euro, sumă pe care Mourinho ar urma să o încaseze alături de salariul său până în 2021. În total, clubul de pe Old Trafford trebuie să bage mâna adânc în buzunar şi să scoată aproximativ 60 de milioane de euro pentru a-l îndepărta pe ”The Special One” de la cârma echipei.

Real Madrid ocupă locul şapte în campionatul Spaniei, cu 14 puncte, la patru puncte distanţă de liderul Barcelona. Cele două echipe se vor înfrunta în următoarea etapă, marele absent al partidei fiind starul catalanilor, Leo Messi.

Sursa

Edited by cedryk1337
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.