Jump to content

Ce poţi să faci cu banii pe care Cristiano Ronaldo i-a dat pe un ceas: trei tricolori de la U21 sau 200 de maşini Logan?


cedrykk
 Share

Recommended Posts

cristiano-ronaldo-ceas[1].jpg

 

Vedeta echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a atras toate privirile la conferinţa de presă premergătoare meciului din etapa a doua din grupa H a Ligii Campionilor. Marţi, 23 octombrie, de la ora 22:00, atacantul portughez merge pe Old Trafford, acolo unde se întâlneşte atât cu fosta echipa, Manchester United, cât şi cu fostul antrenor, Jose Mourinho.

Presa din Anglia l-a analizat pe atacantul portughez şi atenţia a căzut pe încheietura mâinii stângi. Cristiano Ronaldo purta un ceas, care nu putea să nu fie observat. Accesoriul este realizat din 424 de diamante albe şi roşii, împărţite atât pe cadran, cât şi pe brăţară, care au 15.25 de carate. Potrivit tabloidului englez, The Sun, acest ceas este marca Jacob & Co., gama Caviar Torubillon şi preţul de cumpărare ar ajunge la aproximativ 2 milioane de euro. Ronaldo este ambasadorul acestui brand din anul 2013.

Mihai Butean (Astra Giurgiu) - 300 de mii de euro, Virgil Ghiţă (Viitorul) - 350 de mii de euro, Dragoş Nedelcu (FCSB) - 1,3 milioane de euro - aproximativ 2 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com

Sursa

 

 

Edited by cedryk1337
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.