Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Street fight în LA! Bătaie generală la debutul lui LeBron James în Los Angeles


cedrykk
 Share

Recommended Posts

 

Cattura.PNG

 

Nervii au cedat la primul meci disputat în Los Angeles de  LeBron James în tricoul lui Lakers. Noua formație a ”Regelui” a pierdut pe teren propriu, 115-124 cu Houston Rockets, într-o partidă marcată de o bătaie generală în sfertul patru.


 

Nebunie la prima apariție a lui James la Staples Center în tricoul lui Lakers. Prețul biletelor pentru prima partidă de acasă au început de la 625 de dolari, de trei ori mai scumpe față de meciul care a deschis sezonul precedent! James rămâne fără victorie după primele două confruntări ale noii sale echipe și va pierde și doi colegi importanți pentru următoarele meciuri.

Cu 4 minute rămase de jucat din duelul cu Houston, câștigătoarea ultimului sezon regulat, Brandon Ingram a reacționat violent după ce îl faultase pe James Harden și l-a bruscat pe MVP-ul ligii. A fost scânteia care declanșat totul. În timp ce toți erau cu ochii pe Ingram, ținut cu greu de colegii de la Lakers, Rajon Rondo și Chris Paul își aruncau cuvinte grele.

 

CP3 i-a băgat degetul în ochi rivalului său, despre care a spus după meci că l-ar fi scuipat. Rondo a răspuns cu un croșeu în figură, iar Paul i-a întors lovitura pe măsură. De nicăieri, scăpat din brațele colegilor, Ingram a apărut și i-a trântit și el un pumn în figură lui Paul! Toți cei trei jucători au fost trimiși la cabine și riscă să stea pe bară un număr important de meciuri. 

Sursa

Edited by cedryk1337
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.