Jump to content

Gattuso, la capătul puterilor: "Nu ştiu ce să mai fac"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

gennaro-gattuso[2].jpg

 

AC Milan a pierdut în etapa a treia din grupele Europa League, iar antrenorul italienilor, Gennaro Gattuso, s-a declarat învins şi el. Betis s-a impus pe stadionul Giuseppe Meazza, cu 1-2, după golurile marcate de Sanabria şi Giovani Lo Celso. Pentru Milan, Cutrone a redus din diferenţă.

Tehnicianul rossonerilor, Gennaro Gattuso, a fost dezamăgit la finalul partidei şi a lăsat să se înţeleagă că ar fi dispus să renunţe la banca tehnică: "Sunt îngrijorat de mentalitatea pe care o avem. Suntem fragili şi speriaţi. Nu ştiu ce să mai fac. Nu ţin de scaunul meu, mă gândesc la binele echipei".

Potrivit Corriere dello Sport, favorit să îl înlocuiască este un alt fost jucător al Milanului, Roberto Donadoni. În vârstă de 55 de ani, fostul selecţioner al Squadrei Azzurra este liber de contract, după despărţirea de Bologna, în această vară.

Nici în campionat, AC Milan nu stă prea bine. Clubul pregătit de Gattuso este pe locul 12 cu 12 puncte, după ultimele 8 etape.

Sursa

 

 

Edited by cedryk1337
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.