Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Gattuso a făcut spectacol în ultima conferinţă de presă: "Au spus că sunt stins şi mort"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

 

gennaro-gattuso-main[2].jpg

 

AC Milan a înregistrat două înfrângeri la rând, una în campionat, în faţa rivalei Inter, iar a doua în grupele Liga Europa, cu Betis. Antrenorul rosonerilor, Gennaro Gattuso a promis o altă atitudine la meciul de duminică, 28 octombrie, jucat pe San Siro în faşa echipei Sampdoria.

"Mă aştept la o atitudine diferită din partea băieţilor. Jucăm cu frâna de mână trasă. Trebuie să avem mai multă grijă. Sampdoria este o echipă închegată, care a primit puţine goluri. Trebuie să fim inteligenţi şi să îi ţinem în propria jumătate şi să îi punem în dificultate. Vor fi multe de făcut. Sunt antrenaţi de un mare tehnician.

 

Eu vreau să văd 23 de lei, evoluând pe tactica în care eu cred foarte mult. Vreau o echipă dispusă să sufere şi să faca tot ce e posibil pentru a câştiga. Vreau să văd 23 de câini turbaţi", a spus Gennaro Gattuso, potrivit gazzetta.it.

În urma celor două eşecuri, presa din Peninsulă a scris despre antrenorul lui AC Milan că este aproape de a pleca de la echipă. Gattuso neagă: "Au spus că sunt stins şi mort, dar în realitate nu este aşa. Ştiu cât de multe pot să fac alături de AC Milan. Trebuie să lăsăm scuzele deoparte pentru că suntem abia în luna octombrie. Fiecare dintre noi trebuie să facă şi mai mult decât s-a făcut până acum".

 

AC Milan ocupă locul 12 în clasamentul din Serie A, cu 12 puncte adunate după 8 etape. Duminică, 28 octombrie, AC Milan o aşteaptă pe formaţia de pe poziţia a 5-a, cu 15 puncte adunate, Sampdoria.

Sursa

 

 

Edited by cedryk1337
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.