Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cristiano Ronaldo, model pentru viitorii fotbalişti "Decât să fie plicitisiţi cu teoria ... mai bine se uită la reuşita unui jucător de top"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

allegri[1].jpg

 

Juventus a suferit în etapa a zecea, dar a reuşit să smulgă cele trei puncte de la Empoli şi să continue seria fără înfrângere în noul sezon din Serie A. Tehnicianul campioanei Italiei, Massimiliano Allegri, a precizat că era importantă victoria, iar nu jocul frumos.

 

"Modul în care am început repriza a doua a fost foarte diferit. Oboseală? Poate să fie având în vedere că este o echipă care a câştigat 12 meciuri din 13. Astăzi (n.red. - sâmbătă, 27 octombrie, Empoli - Juventus 1-2) era important să câştigăm, nu pot fi toate victoriile frumoase.

 

Eu să fiu supărat pe anumite greşeli? Cred că băieţii mei au gestionat bine meciului", a declarat Allegri la finalul partidei, potrivit gazzetta.it.

Cristiano Ronaldo a fost cel care a adus victoria lui Juventus, în urma dublei reuşite în partea a doua a meciului. Primul gol a fost marcat din penalty, în timp ce a doua reuşită a fost un gol perfect, de la 25 de metri.

 

"A fost reuşita unui jucător extraordinar. Gesturi de felul acesta trebuie să fie arătate copiilor din şcolile de fotbal, decât să fie plictisiţi cu teoria, care nu le permite să se simtă bine la antrenamente. Mâine (n.red. - 28 octombrie) mulţi dintre ei vor merge pe teren şi vor încerca să imite reuşita unui jucător de top. Exersând aşa, cu siguranţă, vor învăţa mult mai multe decât atunci când ascultă concepte abstracte", a mai spus Massimiliano Allegri.

Sursa

 

 

Edited by cedryk1337
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.