Jump to content

Pierderea automata a dreptului de predare


Hyperion

Recommended Posts

Nick: Hyperion.
Server: RPG1


Descrierea bugului: Atunci cand un suspect cu wanted cu drept de predare ataca un politist, nu-si pierde mereu dreptul de predare. Majoritatea cazurilor netestate sau care nu functioneaza, sunt legate de momentul cand politistul e in masina, iar civilul trage fie in masina, fie chiar in el cand e in masina, sau chiar cand pd-ul e pe jos, uneori.


Odata cu sistemul acesta de pierdere automata a dreptului de predare a unui suspect atunci cand ataca un PD, practic n-ar trebui sa ramana nicio portita deschisa pentru politisti de a acorda wanted, cu sau fara drept de predare, peste wanted fara de predare in prima faza, fiindca daca sistemul asta ar functiona cum trebuie si s-ar pierde dreptul la momentul potrivit, si n-ar mai exista dubii si cazuri cand ar putea, iar drept urmare poltistii n-ar mai fi sanctionati pentru o vulnerabilitate a sistemului, ei gandindu-se cum sa marcheze faptul ca au fost atacati de un suspect cu drept care a fugit de exemplu, si pe wanted list are drept de predare inca. 


Mai exact, atunci cand sunt atacati de un suspect cu wanted, regulamentar ei nu pot sa acorde cop attack, ca regula le spune sa-i omoare direct. Daca suspectul il ataca si fuge, atunci politistul se gandeste ca ar trebui sa-l marcheze cumva, sa nu-l lase nepedepsit, si atunci ii da wanted cop attack, pentru ca sistemul nu i-a luat dreptul de predare. Suspectul se duce si face reclamatie, iar politistul e sanctionat pentru ca regula ii spune ca nu are voie, iar in concluzie suspectul ar fi trebuit lasat in pace sau ceva de genul acesta, nicidecum sanctionat in vreun fel.

De asta va rog foarte mult sa reparati toate cazurile in care poate sa-si piarda dreptul, fiindca deja incep sa fie prea multi care sunt sanctionati.


Screenshot(s): Nu am screenshot-uri, am reclamatii pe website. Sunt multe reclamatii care, pana acum cateva zile, timp de multe luni, au fost nesanctionabile pentru ca supervisorul nostru a spus o chestie intr-un PM si membrii mei s-au luat dupa el. In reclamatiile astea se intampla acelasi lucru ca in reclamatiile la care a trebuit sa sanctionez (fiindca dintr-o data nu mai merge, si-au dat adminii 6 seama ca se bate cap in cap cu regula, dar daca sistemul asta ar merge nu s-ar mai bate nimic), si anume suspectul(wanted cu drept) ataca PD-ul din masina, nu-si pierde dreptul, primeste cop attack peste wantedul respectiv sa nu ramana nesanctionat, politistul primeste sau nu Faction Warn. 

Asadar, daca dupa explicatiile astea aveti si chef sa va mai uitati la video-uri, aveti aici reclamatii in care e vizibil acest bug:

-astea 2 deja au primit sanctiuni:

https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/47783

https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/47690

-altele n-au primit sanctiuni:

https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/47387

https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/44618

 

Astea nu-s singurele exemple, dar nu e nevoie de mai mult. Deci, prin urmare, un sistem ca asta e foarte binevenit, dar sa mearga pe toate cazurile. Repet, nu merge cand trage in masina, cand trage in pd direct si e in masina, si ziceau membrii ca uneori si cand trage direct nu merge. Poate mai sunt si alte cazuri. Chiar va rog sa le testati pe toate.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.