Jump to content

Apple MacBook Air 2018 – Review


Madalin
 Share

Recommended Posts

 

Mai e ceva de spus? Sigur, sunt multe lucruri de spus atunci când vine vorba de produsele de la Apple. De aceea și aceste clipuri foarte lungi. Dar consistente. Am trecut în revistă multe motive pentru care ar trebui să cumperi sau să nu cumperi un MacBook Air 2018, cum se compară el la performanțe, design, sunet, și chiar și accesibilitate și opțiuni extra, cu un MacBook, acela mic și simpatic, și chiar și cu un laptop cu Windows pe care îl vei găsi desigur la același preț.

Da, nu este ieftin, 6600 de lei costă la noi în țară, și deși îl găsești poate o idee mai ieftin în State, ”dacă ai un prieten” tot aproape de acceași sumă ajungi, și în plus ai garanție doar un an la el. Și aia în State. Deci mai bine îl iei de la noi din țară. Dacă vrei să îl iei desigur. Nici eu nu m-am putut decide dacă merită acesta și nu mai bine iei un MacBook Pro care e doar cu 100 de euro mai scump. Sau poate vrei un MacBook mai mic, și el cu vreo 100 de euro mai scump. Sau poate un laptop cu Windows, la aceiași bani, mai performant. Dar nu ai un sistem de operare de la Apple, cu care probabil te-ai obișnuit.

Sunt foarte multe întrebări aici, la care sper că am răspuns pe larg în cadrul review-ului video de mai jos. Vreau să aud și părerea voastră la comentarii. Merită sau nu merită? Aceasta este întrebarea!

 

Sursa: buhnici.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.