IngeruDrogat Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 Numele artistului / artiștilor / formației: Ski Mask The Slump God Colaborări pe album / mixtape (dacă există; dacă nu există puneți „-”): Juice WRLD, Austin Lam, Lil Baby, Lil Yachty Tracklist (pus într-un spoiler): 1. "So High" 2. "Nuketown" (featuring Juice Wrld) 3. "Foot Fungus" 4. "La La" 5. "Unbothered" 6. "Save Me, Pt. 2" (featuring Austin Lam) 7. "Adults Swim" 8. "Far Gone" (featuring Lil Baby) 9. "Get Geeked" 10. "Reborn to Rebel" 11. "Faucet Failure" 12. "U and I" 13. "Cat Piss" (featuring Lil Yachty) Link de pe YouTube către album (dacă există; dacă nu există puneți „-”): - Notă acordată albumului / mixtape-ului:10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South SalvatoreLEGENDA Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 (edited) Salut, știu melodiile, îmi plac, după părerea mea ăstea sunt unele din cele mai mișto melodii al genului ăsta de muzică, bineînțeles nu toți ascultă astfel de piese sau îi atrag în mod anume genul ăsta de muzică, îi dau nota 8, mie îmi place cel mai mult a 7, ”Adults Swim”. Edited December 4, 2018 by NC SalvatoreAROGANTU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Doamne cat ador albumul, unul dintre cei mai originali rapperi in momentul de fata, iar stilul lui propriu il face unul dintre artistii mei preferati. I'm a faucet failure, my nigga, i got drip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uSp Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts