Jump to content

Ionuţ Radu are antrenor nou la Genoa! Omul care l-a "reinventat" pe Mutu a preluat Genoa


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Cesare Prandelli este noul antrenor al echipei Genoa, formaţie la care este legitimat căpitanul naţionalei U21, portarul Ionuţ Andrei Radu.

Ivan Juric a fost demis după ce Genoa a fost eliminată din Cupa Italiei de Virtus Entella, formaţie care evoluează în al treilea eşalon valoric din "Cizmă". Radu a fost doar rezervă în meciul de Cupă, titular fiind veteranul Federico Marchetti. După 2-2 în timpul regulamentar, Entella s-a impus cu 4-3 la loviturile de departajare şi s-a calificat în optimile competiţiei.

Cesare Prandelli a lucrat cu Adrian Mutu la Fiorentina şi "Briliantul" a recunosct de câte ori a avut ocazia că italianul a fost tehnicianul cu care a lucrat cel mai bine. Cesare Prandelii era liber de contract până astăzi, după ce la începutul anului s-a despărţit de Al-Nasr. De-a lungul carierei, omul care l-a antrenat pe Adi Mutu la Fiorentina a mai condus echipele Atalanta, Lecce, Hellas Verona, Parma, Galatasaray, Valencia şi naţionala Italiei.

 

 

 

În Serie A, Genoa ocupă locul 14, cu 15 puncte acumulate. Bologna se află pe prima poziţie retrogradabilă, cu 11 lungimi.

Sursa

 

Edited by cedryk1337
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.