Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Poiana Brasov / Brasov


D a n n
 Share

Recommended Posts

Ce poti vizita in Poiana Brasov. Mari atractii din poiana si din imprejurimi

 

Poiana Brasov. Susra foto: anahotels.ro

 

Poiana Brasov are cea mai lunga partie de schi din Romania, cu o lungime de aproximativ 5 kilometri. Primii schiori au urcat in Masivul Postavarul in anul 1895, ca in anul 1951 sa se desfasoare Jocurile Mondiale Universitare de iarna. Si pentru ca Poiana ocupa primul loc in preferintele turistilor, am facut o lista cu cele mai mari atractii:

12 partii de schi/snowboard moderne

Daca ajungeti in Poiana Brasov si va plac sporturile albe ati ajuns in locul potrivit, aici stratul de omat se mentine 4-5 luni pe ani. In Poiana aveti la dispozitie 12 partii, potrivite atat pentru incepatori cat si pentru schiori experimentati. De abia v-ati cumparat echipamentul pentru schi sau vreti sa incercati ce ati invatat de la instructor? Alegeti Partia Bradul cu un grad de dificultate usor, fiind si cea mai bine dotata partie, cu tunuri de zapada si nocturna.

Poiana Brasov. Sursa foto: adevarul.ro

 

O alta partie destinata incepatorilor este si Stadion. Atentie mare daca va prinde seara aici, partia nu are instalata nocturna. Pentru schiorii experimentati si pentru cei care se dau cu placa, cea mai buna partie este Lupul. Porneste de la o altitudine de 1703 metri, cu diferenta de nivel de 728 m si are o lungime de 2.605 metri. Alte partii recomandate sunt partiile: Drumul Rosu, Kanzel, Subteleferic, Partia Ruiului si Slalom.

 

Centrul de Echitatie

Centrul de Echitatie din Poiana Brasov este o alta atractie pentru turisti. Aici se organizeaza nu doar cursuri de calarie, ci si plimbari de agrement, cu sania, caruta sau trasura, dar si excursii calare. Cum ajungeti la centru? Acesta se afla in nordul statiunii, in apropiere de Cabana Junilor, un loc pe care il veti gasi cu siguranta usor.

Centrul de Echitatie, Poiana Brasov. Sursa foto: travelgirls.ro

Tot aici au fost amenajate si 12 casute, un bufet si un bar destinate turistilor care vor sa se cazeze pentru a fi mai aproape de cel mai elegant animal, calul. 

 

Brasov

Brasovul este considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Romania. Asa ca, nu ratati o plimbare prin centrul vechi al orasului, pe cea mai ingusta strada din Europa, Strada Sforii cu o latime de 1,30 metri. Tot in centrul vechi mai puteti vizita Piata Sfatului, Biserica Neagra sau de ce nu, un drum cu telecabina pana pe Muntele Tampa, pe sub care se spune ca ar exista un lac. Mai puteti admira si Muzeul Primei Scoli Romanesti, Bastionul Tesatorilor, Poarta Schei sau Turnurile Alb si Negru.

zbor-peste-transilvania-brasov-29-hd-sha

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.