Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ronaldo nu-i va uita niciodată! Ultima nebunie pentru CR7: tablou imens cu "foarfeca" din Real - Juve


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Un artist din Columbia, Mr. Bling, a avut grijă ca portughezul Cristiano Ronaldo să nu uite niciodată golul din foarfecă marcat în poarta lui Juventus în perioada când atacantul îmbrăca tricoul lui Real Madrid.

Reuşita lusitanului din sferturile de finală din sezonul trecut al Ligii Campionilor este considerată una dintre cele mai frumoase din istoria competiţiei. Pe 3 aprilie 2018, pe stadionul din Torino, Real Madrid a câştigat cu 3-0, iar Ronaldo a marcat de două ori. Al doilea gol a atras toate privirile. Execuţia din foarfecă i-a cucerit până şi pe suporterii italieni.

 

Acum, jucător al lui Juventus, Ronaldo a primit cadou chiar un tablou în care este imortalizat ldo în momentul execuţiei spectaculoase. Opera de artă nu este una oarecare, ci este realizată cu mai multe cristale Swarovski.

Cristiano s-a pozat alături de artist şi de tablou, însă a ales un outfit cu totul deosebit, s-a îmbrăcat în echipamentul lui Juventus. Mr. Bling i-a mulţumit fotbalistului, într-o postare pe Instagram, pentru încrederea acordată.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • uSp locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.