Jump to content

Windows 7 - Problemă YouTube videos.


 Share

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Deci, când intru pe YouTube, îmi arată această neclaritate pe video-uri, dar treaba e că nu apare această problemă pe toate videourile, din ce am observat, ştiu că pare cam ciudat, apare în videourile cu SAMP, sau dovezile de la reclamaţiile de pe website. 

De cat timp aveti problema respectiva ?: Am mai avut această problemă aproximativ acum 2 luni, pe browserul Google Chrome, dar am zis să îl schimb, şi să îmi iau Opera, şi am văzut, că a început de vreo 3-4 zile, şi pe acest browser, am intrat şi pe Internet Exploerer, dar tot de această problemă mă lovesc. Ţin să menţionz că am dezinstalat browserul şi l-am reinstalat şi nicio schimbare.

Sistem de operare ?: Windows 7 Professional

Screenshot/Video: 

AuIqao9.jpg

 

eXui2U3.jpg

 

 

Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Am căutat pe Google şi pe YouTube, dar sincer nu am găsit mai nimic, pentru că nu am ştiut exact cum se numeste această problemă pe care eu o am, şi nu mi-a dat niciun rezultat, de care eu aş putea să mă ajut. Sper că putem găsi o rezolvare împreună, vă mulţumsec pentru timpul acordat, şi o zi plăcută.

Edited by NC Nicolas
Adăugare poză.
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, NC Nicolas said:

@MiHaY111 cum adica sa fie de la monitor? Poti fii mai explicit te rog, ce sa fac? Ca nu am probleme cu monitorul, nici in jocuri nici in nimic.

am zis chestia aia fara sa ma gandesc ca ai problema doar pe yt, scuze

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, NC Nicolas said:

@MiHaY111 cum adica sa fie de la monitor? Poti fii mai explicit te rog, ce sa fac? Ca nu am probleme cu monitorul, nici in jocuri nici in nimic.

du-te la settings > system > use hardware acceleration when available, incearca + dai pe open proxy settings si la accelerated graphics bifezi chestia aia cu use software rendering instead of gpu rendering

vezi daca merg

Edited by MiHaY111
Link to comment
Share on other sites

Se pare ca am rezolvat problema, deocamdata, functioneaza. Mi-a aratat Mihay111, cum se face prin PM, o sa va las si voua rezolvarea aici in caz de orice eventualitate.

 

''

settings in opera> advanced> browser> dai in jos pana la Sytem > bifezi sau debifezi  Use hardware acceleration when available /// dai click pe open proxy settings (nu learn more) si te duci la advanced si bifezi chestia cu use softwoare rendering instead of gpu rendering ''

 

Sper sa functioneze, si sper sa nu mai ma lovesc de aceasta problema.

Link to comment
Share on other sites

  • Ocaust locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.