Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

Sign in to follow this  
Baha Marian

Portarul de fotbal cu o singura mana. New York Times a venit in Romania sa scrie despre echipa lui dupa un articol

Recommended Posts

Fratia Bucuresti e cel mai tare club de care n-ai auzit vreodata. Nu pentru ca are un portar care face TOTUL cu o mana. Nu pentru ca antrenorul echipei a doua e unicul de culoare din Romania. Nu pentru ca managerul isi place atat de mult jucatorii, incat alearga mai mult ca ei in timpul meciurilor ca sa le asigure gratarul de dupa. Fratia spune cea mai convingatoare poveste despre fotbalul de care te-ai indragostit.

 

Fratia vs Stefimar. Liga a 5-a. Meci la marginea Bucurestiului, langa uzina. Constantin Zamfir e omul pe care trebuie sa-l cauti. el e seful, dupa el alearga toata lumea. El e tipul ala care iti da raspunsurile inainte sa-i pui intrebari. Iti spune tot, iti ofera tot. Traieste pentru Fratia. Ce e Fratia? 

"Bai, baiatule, sa-ti zic. Eu am mai multi frati. De mici, am fost obisnuiti sa impartim totul. Daca am un leu, o paine, orice, eu impart! Asa suntem noi, asa am crescut! Asta e Fratia! Nu exista dusmanie, doar prietenie! Toti ne avem ca fratii aici". Ai crede ca e doar text de PR la nivelul Ligii a 5-a, dar iti dai palme pe constiinta dupa o faza din repriza a doua. Arbitru e o domnisoara, Mihaela, de 22 de ani. Abia asteapta sa dea examenul pentru liga a 3-a. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

O să primeşti un avertisment deoarece ştirea e mai veche de 3 zile, nu e la secţiunea corespunzătoare şi nu ai pus sursa.

Deoarece ai acumulat peste 3 avertismente o să primeşti un punct de Warn.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.