Jump to content

Interviu #75 - Sartor - RPG Supervisor


Rolland
 Share

Recommended Posts

Rolland:Salut.Iti multumesc pentru ca mi-ai acceptat invitatia, Sartor! In primul rand, ne poti spune cate ceva despre tine ?(Nume, oras, varsta, etc)

Sartor:Salut.Numele meu este Catalin Marian, am 21 de ani si locuiesc in Bucuresti.

Rolland:Cum arata o zi din viata ta?

Sartor:De la un timp toate zilele mele seamana intre ele. Imi incep ziua la ora 7 dimineata cand incep sa ma pregatesc de plecare. La ora 9 ajung la munca unde imi petrec 8 ore in fiecare zi a saptamanii. Pe la ora 21:00 ajung acasa iar in mare parte rezolv probleme ce tin de RPG1 iar in timpul ce mi-a mai ramas joc League of Legends / pierd timpul pe YouTube. In weekend merg la facultate pentru ca am ales una cu acces la  I.D (invatamant la distanta) pentru a putea avea un job full time. 

Rolland:Cum au fost primele zile pentru tine alături de comunitatea B-Zone?

Sartor:Am revenit pe B-Zone in 2014 dupa o pauza de 3 ani, la inceput nu ma gandem sa ma joc mai mult de o saptamana. Sa spunem doar ca mi-am adus aminte de momentele in care eram copil.

Rolland:Ai mai jucat pe alt RPG, înainte să joci pe RPG1?

Sartor:Am preferat sa joc strict pe RPG1, am avut momente cand intram  pe RPG3 pe vremea cand se ocupa kobo de el insa nu a fost nimic serios. 

Rolland:Ce emoţie ai avut când ai fost promovat la functia de admin?Dar la cea de supervisor?

Sartor:Nu pot spune ca am avut o emotie anume, erau momente cand faceam glume cu Kelton pe subiectul promovarii mele ca Supervisor inca de cand era TheLiAR in functie, ma gandeam ca o sa se intample la un moment dat, sa spunem ca am avut noroc deoarece Inferno27 a refuzat aceasta functie, eu am fost mai mult un backup pentru el. 

Rolland:Poti sa ne spui cu ce se te ocupi tu pe RPG1 ca si supervisor?

Sartor:In mare parte ma ocup de tot ce tine de administrativ. Propuneri, evidente, decontari evenimente, Leader, Admin & Helper area, instruire admini, recovery & unban request. Lucruri de genul acesta.

Rolland:Care a fost prima ta facţiune şi cât de  greu a fost să intri in ea?

Sartor:Cred ca am fost respins de cel putin 4 ori pana sa-mi ofere CREATIVe sansa in News Reporters prin 2014. Sa spunem ca pe atunci nu se intra atat de usor ca acum, avand in vedere ca se batea foarte multa lume pe locurile respective. 

Rolland:Ce ai face dacă ai primi gradul de fondator pentru o zi?

Sartor:Cel mai probabil nimic pentru ca pana sa-mi dau seama ce se intampla s-ar duce ziua :)) 

Rolland:Ai facut ilegale, si daca da, poti da niste exemple?

Sartor:Cred ca ar trebui sa fi ipocrit sa spui ca nu ai incercat macar odata sa faci astfel de lucruri ca jucator. Personal acum nu incurajez nimic de acest gen pentru ca pot confirma  ca aceste lucruri se pot verifica foarte usor iar sanctiunile nu sunt atat de mici:) 

Rolland:Te-a ajutat cineva sa primesti o functie?

Sartor:Este destul de greu sa iei o functie pe "spatele" cuiva in zilele astea, am fost activ la momentul potrivit iar  cele doua rang 6 din News Reporters si Verdant Family au ajutat la prima mea promovare ca Helper Level 1.

Rolland:Ai facut ceva anume ca sa primesti functia de supervisor?

Sartor:Inainte de promovare aveam o vechime de 2 ani si 5 luni in STAFF, fara sa am o sanctiune pana atunci si admin nivel 5, consider ca am fost destul de implicat pana sa primesc functia in sine. Per total pot adauga si  " I asked for it when the time was right."  

Rolland:Cat vrei ai de gand sa ti functia de supervisor?

Sartor:Nu ma gandesc sa renunt la functia asta prea curand, cat timp locul de munca imi permite sa fac si asta de ce nu?

Rolland:Ce sfaturi oferi jucatorilor care doresc să obţina o funcţie pe RPG?

Sartor:Cu trecerea anilor este clar ca si interesul jucatorilor scade, incerc sa fiu cat se poate de direct aici, nimeni nu o sa fie absurd sa ceara jucatorilor sa faca sute de ore pe luna. Important este sa se vada ca-si fac treaba in factiuni, iar cel mai important ca nu cauta sa faca rau persoanelor din jur. Eu, ca Supervisor refuz sa ofer sanse  jucatorilor ce au cauzat probleme in trecut (post-hunting in special). 

Rolland:Când și cum ai auzit de B-Zone? 

Sartor:In 2009 doar ca atunci activam pe alt server care acum nu mai exista. Sa zicem ca in mare parte am auzit de el de la DhaNNy (cine stie cunoaste) & Pharell.

Rolland:Am vazut ca apari pe multe liste de recorduri de turfs, ce ai facut ca sa apari pe ele?

Sartor:Am observat si eu acest aspect, apar  pe ambele liste de recorduri importante (72 turfs) si anume la Red Dragon Triads (BeyondOwn) & The Tsar Bratva (PhaxSilent). In mare parte pentru ajutorul oferit  atunci cand au intampinat probleme la factiune (nelamuriri/etc), poate si pentru ca am tratat jocul asa cum a trebuit cand au luat 72/72 si le-am dat posibilitatea sa se distreze cu minigun la war (dupa ce warul era deja castigat) tuturor jucatorilor ce participau in acel moment la war. Poate pentru ca amandoi mi-au fost membri in AIM atunci, cine stie?

Rolland:Ce nota oferi acestui interviu pe o scara de la 1 la 10?

Sartor:9/10

Rolland:Pentru final, vreau să îţi mulţumesc pentru acceptarea invitaţiei şi timpului acordat.

Sartor: Iti multumesc si eu pentru oportunitatea asta. Pentru jucatori, tratati jocul asa cum trebuie si nimic mai mult, pana la urma amintiti-va ca il jucati strict pentru a va distra, nu pentru a cauta sa faceti rau altor persoane, toate bune :) 

Link to comment
Share on other sites

Din cat am apucat sa il cunosc prin intermediul jocului acesta este foarte sociabil, glumet dar si serios atunci cand este necesar. Tin sa il felicit pentru munca si eforturile depuse pentru a ajunge la statutul de supervizor al serverului RPG. Mult succes cu functia in continuare.

Link to comment
Share on other sites

Apari la cei doi codati pe 72/72 datorita faptului ca i-ai promovat pe amandoi in functia de lider si i-ai ocrotit astfel incat cu toti sclavii lor sa isi duca la bun sfarsit suferinta. De aceea apari acolo :D In locul tau as fi refuzat acest lucru, mi se pare foarte umilitor :* 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, eB Alphadores Stefan said:

In sfarsit se mai fac interviuri, sunt Bune si cum sunt acum, dar la cele facute de Skipper treaba era treaba.

Fiecare cum poate, eu le fac in stilul meu si incerc sa le fac cat mai interesante, dar nu primesc sprijin din partea vostra(cand postez sa ii puneti intrebari) deci cum pot si eu, ce imi trece prin minte in momentele alea.

Link to comment
Share on other sites

Nu mai joc samp, mai intru rareori pe forum sa vad daca mai are svr-ul de gta 5 puls, dar a murit si ala. Dar cat timp am jucat, Sartor a fost printre putinii care si-a meritat functia cu adevarat si a facut ceva treaba. 

@SaRtOR Felicitari! Bafta la cat mai multe zile ca supervisor, pana mai tine si samp-ul asta... Poate cine stie, daca reinvie bobo proiectul cu gta v, te muti acolo, cand se duce samp-ul.

Link to comment
Share on other sites

On 1/10/2019 at 4:49 AM, LeoRO said:

Nu mai joc samp, mai intru rareori pe forum sa vad daca mai are svr-ul de gta 5 puls, dar a murit si ala. Dar cat timp am jucat, Sartor a fost printre putinii care si-a meritat functia cu adevarat si a facut ceva treaba. 

@SaRtOR Felicitari! Bafta la cat mai multe zile ca supervisor, pana mai tine si samp-ul asta... Poate cine stie, daca reinvie bobo proiectul cu gta v, te muti acolo, cand se duce samp-ul.

e un cacat gta v-ul, acum serios, ce poti face cu 32 de playeri pe server? de abia au astia de un roleplay pe fivem, unde mai pui ca nu exista anti-cheat bun si poti spawna pana si tankuri, clone, ozn-uri pe servere cu hackuri mocasino de pe net unde mai pui ca joburile sunt oribile si nerealiste, sisteme aproape de 0 etc

Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to Interviu #75 - Sartor - RPG Supervisor
  • Rolland locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.