Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Revoluţie la o echipă din Liga 1: opt jucători vor fi puşi pe liber, Florin Gardoş e în capul listei de achiziţii


uSp
 Share

Recommended Posts

gardos.jpg?width=815

 

Vacanţa se apropie de sfârşit în Copou. Doar patru zile de vacanţă mai au fotbaliştii Politehnicii Iaşi. Elevii lui Flavius Stoican vor relua pregătirile marţi, 8 ianuarie, iar după două zile de reacomodare la efort în Copou, timp în care vor efectua şi vizita medicală, ieşenii vor pleca în Antalya, pentru un stagiu de pregătire de aproape două săptămâni.

 

Poli nu a punctat deocamdată la capitolul ”sosiri”, certitudini fiind doar în ceea ce priveşte jucătorii de care clubul se va dispensa în această iarnă.

 

Pe lângă Aguinaldo, Mimoun, N’Dongala, Roşu sau Mongongu, jucători care au evoluat foarte puţin sau chiar deloc, în cazul ultimilor doi, Poli va renunţa şi la Pîrvulescu, Cobrea şi Bekui. Acesta din urmă nu a confirmat aşteptările, iar oficialii clubului ieşean au considerat că nu se impune achitarea sumei de 90.000 de euro pentru un transfer definitiv al atacantului ghanez.

 

În capul listei jucătorilor doriţi de antrenorul Flavius Stoican se află stoperul Florin Gardoş, de la Craiova. Fundaşul central în vârstă de 30 de ani nu mai intră în vederile lui Devis Mangia şi ar putea ajunge în Copou în această iarnă.

 

Poli Iaşi a încheiat anul 2018 pe locul 9 în Liga 1 Betano, cu 28 de puncte, fiind la doar trei lungimi distanţă de un loc de play-off.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.