Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Mihai Stoica a anunţat viitorul lui Gnohere! Vestea aşteptată de toţi fanii FCSB


S e b i
 Share

Recommended Posts

Harlem Gnohere Mihai Popescu

 

 

Mihai Stoica e sigur că FCSB va beneficia de aportul golgheterului Harlem Gnohere cel puțin până la finalul sezonului în curs. În presă s-a speculat pe seama faptului că Reghecampf e gata să îl transfere la Al Wasl.

 

La câteva zile după ce a semnat cu noua echipă, Reghe ar fi demarat negocierile pentru ''Bizon''. Becali a confirmat că există interes din Golf pentru francez, dar are pretenții mari. ''Nu știu despre ce este vorba în cazul lui Gnohere. Nu mai spun niciodată echipa dinainte. Nu mai vorbesc nici despre transferuri, înainte să le fac. Nu știu care e treaba cu Gnohere. Nu am ce să îi fac piață lui Bizonul. Eu știu că am cerut 7 milioane de euro, poate îl dau cu 6 milioane de euro, poate cu 5 milioane de euro, dar sub cinci nu îl dau, că sacrific campionatul dacă îl dau pe Bizonul'', a spus Becali, la Digi Sport.

 

Mihai Stoica e sigur că francezul va perfora plasele porților adverse și în primăvară, fiind greu de crezut că vreo echipă îi poate satisface pretențiile materiale patronului roș-albaștrilor.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.