Jump to content

Noii GALACTICI din fotbal! Juventus este aproape de un nou transfer URIAȘ: pe cine aduc lângă Ronaldo


S e b i
 Share

Recommended Posts

Noii GALACTICI din fotbal! Juventus este aproape de un nou transfer URIAS: pe cine aduc langa Ronaldo

 

 

Aaron Ramsey nu este singura mutare pe care o face Juventus încă de acum pentru sezonul viitor.

 

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino de vara trecută a pornit o nouă eră la campioana Italiei. Aaron Ramsey este următorul jucător care va semna cu Juve, venirea lui ca jucător liber de contract urmând să fie anunțată după Supercupa cu AC Milan de pe 16 ianuarie.

 

Însă nu este singura mutare pe care Juventus o pregătește pentru vara viitoare. Di Marzio anunță că următorul nume mare dorit de Juventus Torino este Isco! Aflat într-o situație neașteptat de grea la Real Madrid, acolo unde a ajuns rezerva de lux atât cu Lopetegui, cât și cu Solari, Isco se gândește să plece de la Real.

 

Iar directorul sportiv al lui Juventus, Paratic, continuă să discute cu anturajul jucătorului și a primit semnale pozitive legate de disponibilitatea jucătorului de a veni în Italia. Rămân însă negocierile cu cei de la Real Madrid, Isco având contract până în 2022 cu Real.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • uSp locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.