Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Lovitură de teatru! Stoian se înţelesese cu altă echipă, Becali l-a "furat" în ultimul moment


S e b i
 Share

Recommended Posts

stoian1

 

Adrian Stoian s-a înțeles cu FCSB și va semna un contract valabil pe trei ani și jumătate cu formația roș-albastră. Gigi Becali l-a deturnat în ultimul moment pe mijlocaș, în presa italiană ''transpirând'' informația că Salernitana s-a înțeles cu fotbalistul.

 

Gigi Becali a confirmat pentru Digi Sport că Stoian este noul jucător al vicecampioanei. Fotbalistul a fost adus la cererea lui Teja, care vede în el fotbalistul de care avea atât de mare nevoie.

 

Deși poate juca și în banda stângă, Stoian a fost luat pentru a evolua în centru, lângă Pintilii. Patronul roș-albaștrilor a vorbit de mai multe ori despre necesitatea transferării unui mijlocaș tehnic, iute, capabil să sprijine ofensiva. Când pe tapet s-a pus varianta Stoian, stafful tehnic  a fost încântat, iar lucrurile au mers pe repede înainte.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.