Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după ce a câştigat primul trofeu cu Juventus: "E doar începutul"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

 

cristiano-again.jpg

 

După şase luni de la transferul la Juventus, Cristiano Ronaldo a ridicat primul trofeu în tricoul bianconero. A devenit supercampionul Italiei în urma golului marcat în victoria în faţa celor de la AC Milan, 1-0.

Atacantul în vârstă de 33 de ani a înscris cu capul, iar campioana din Peninsulă a mai adăugat o cupă în palmaresul impresionant.

 

"A fost un meci foarte greu. A fost foarte cald şi a fost greu să jucăm în condiţiile astea. Am jucat bine, am avut multe ocazii şi mă bucur că am marcat golul victoriei.

Sunt fericit. A fost intenţia mea să încep anul 2019 cu un trofeu câştigat. E primul cu Juventus şi mă bucur. Este doar începutul, trebuie să o luăm pas cu pas. Am câştigat acest trofeu şi trebuie să muncim în continuare foarte mult.

Titlul în Italia este întotdeauna un obiectiv pentru Juventus. Suntem pe primul loc, dar mai e mult timp şi va fi greu. Le dedic golul celor din echipă, familiei mele, tuturor celor care iubesc Juventus şi îl iubesc pe Ronaldo", a spus Ronaldo, pentru Rai Sport.

De la venirea la Juventus, Cristiano a marcat 16 goluri şi a oferit 8 pase decisive în cele 27 de meciuri adunate în toate competiţiile.

Sursa

 

Edited by cedryk1337
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.