Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

”Cu siguranță nu se face!”. Jucătorul care putea rezolva o mare problemă a lui Becali nu ajunge în această iarnă


S e b i
 Share

Recommended Posts

gigi-becali

 

Răzvan Pleșca s-a înțeles cu FCSB, dar, chiar dacă Gigi Becali și-ar fi dorit ca veteranul să ajungă încă din această iarnă sub comanda lui Mihai Teja, acest lucru nu se va întâmpla. Portarul de 36 de ani a anunțat că va purta tricoul roș-albastru abia la vară, când îi expiră înțelegerea cu Gaz Metan Mediaș.

 

"Cu siguranţă nu se va face în această iarnă. La vară vom vedea. Până atunci mai este. Ar fi un transfer important, dar nu ar fi nicio tragedie dacă nu s-ar materializa acest transfer.

M-am înţeles foarte bine cu Mihai Teja la Mediaş dar am evitat să îl caut în această perioadă. Şi de sărbători şi de Anul Nou nu îl sun, tocmai în ideea asta de a nu se interpreta că forţez la Steaua sau mă autopropun", a spus Pleșca, la revenirea în țară.

Ilie Dumitrescu, impresionat de Răzvan Pleșca

Ilie Dumitrescu este unul dintre oamenii de fotbal care au vorbit în termeni laudativi despre Răzvan Pleșca.

”Va fi și concurență pe post din momentul în care va veni Pleșca. Vorbim totuși de un jucător cu o mare experiență. El s-a remarcat acolo unde în multe momente echipa asta nu a luptat decât pentru salvarea de la retrogradare.

S-a evidențiat și pentru că adversarii au avut foarte mulțe acțiuni. Mie îmi place, mi se pare și foarte educat, cu bun simț, e diferit de foarte mulți fotbaliști”, a spus Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

 

Sursa:digisport

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.