Jump to content

”Acești jucători vor semna cu noi!”. Detalii de ultimă oră de la CFR Cluj și ce se întâmplă cu transferul lui Țucudean


S e b i
 Share

Recommended Posts

CFR Cluj jucatori

 

 

CFR Cluj are mari speranțe că va putea realiza o premieră în acest sezon, adică să câștige pentru a doua oară consecutiv titlul în Liga 1, mai ales că lotul lui Antonio Conceicao nu a suferit modificări majore. Cea mai mare realizare a șefilor grupării din Gruia este aceea că Mario Camora, Culio, Vinicius și Țucudean vor evolua și în partea a doua a sezonului pentru campioni, spre bucuria lui Ciprian Deac.

”Culio a venit în Antalya, a făcut și o conferință de presă, și a spus că lucrurile sunt în mare parte rezolvate. Urmează și Vinicius! Cred că săptămâna viitoare, când vom fi la Cluj, acești jucători vor semna cu noi. Cât despre Țucudean, noi ne dorim să păstrăm acest nucleu de jucători. S-a interpretat, s-a fabulat, dar nu este nimic adevărat. Nu dorim să aducem niciun jucător, nu dorim să renunțăm la niciun jucător”, a spus Daniel Stanciu, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Daniel Stanciu a vorbit și despre principalele trei obiective din 2019 ale campioanei României. “Avem prima şansă la câştigarea campionatului, iar jucătorii au conştientizat acest lucru. Campionatul, Cupa şi o calificare în grupele unei cupe europene sunt obiectivele. Suntem principala favorită la câştigarea campionatului”, a mai spus Stanciu la ”Digi Sport Special”.

 

CFR Cluj a ajuns la un acord cu Mario Camora (32 de ani), care a acceptat să îşi prelungească înţelegerea cu încă 3 ani. 

CFR şi-a rezolvat marea problemă! Un fotbalist exponenţial a făcut anunţul

Oficialii CFR-ului au rezolvat marea problemă întâmpinată de jucători în ultima perioadă: conducerea a plătit salariile restante pe ultimele două luni, astfel că fotbaliştii se pot concentra exclusiv pe fotbal.

Ratarea calificării CFR-ului în grupele unei cupe europene a lăsat urme, inclusiv financiare. CFR Cluj a câştigat campionatul sezonul trecut, dar cheltuiala nu a fost deloc mică pentru o echipă din România. Cu un buget salarial de aproximativ 500.000 de euro pe lună, investitorul celor de la Cluj, Neluţu Varga, le-a transmis acum conducătorilor să găsească soluţii de autofinanţare pentru că în 2019 nu va mai investi niciun ban.

Jucătorii au plecat în cantonament cu salarii restante de două luni, dar şi sub spectrul incertitudinii. Doar că oficialii clubului au reuşit să revolve marea problemă, iar acum clujenii sunt cu salariile la zi.

Sursa:digisport

Link to comment
Share on other sites

Comentariile trebuie să conțină cel puțin 10 cuvinte, drept urmare, @ToV ZorK și @Kweb sunteți sancționați cu un avertisment verbal ținând cont că este prima voastră abatere. Data viitoare respectați regulamentul.

Edited by South Sebi
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.