Jump to content

Interviu #76 - Alin - RPG SFPD Leader


Rolland
 Share

Recommended Posts

Rolland:Salut.Iti multumesc pentru ca mi-ai acceptat invitatia, Alin! In primul rand, ne poti spune cate ceva despre tine ?(Nume, oras, varsta, etc)

Alin: Salut! Ma numesc Alin, am varsta de 19 ani (impliniti recent) sunt din orasul Giurgiu si imi place fotbalul.

Rolland:Cum arata o zi din viata ta?

Alin: Pai in mare parte ce face orice elev :) ma trezesc pe la ora 7 ma duc la liceu la ora 13 -14  ma intorc acasa, apoi ies prin oras si imi rezolv treburile de lider :) 

Rolland:Cum au fost primele zile pentru tine alături de comunitatea B-Zone?

Alin: Pai cand m-am apucat de server in 2013 nu era ceva stabil pentru mine am jucat o buna perioada de timp la misto. Intram 2-3 zile faceam DM aplicatii la misto =)) dar in 2015 cu mai multi colegi de clasa ne-am reapucat serios. Atunci daca ma intrebai nu ma asteptam sa ma joc mai mult de 1-2 luni dar dupa atata timp uite ca inca mai joc. Sincer imi e dor de acele vremuri cand serverul era 1000/1000.

Rolland:Ai mai jucat pe alt RPG, înainte să joci pe RPG1?

Alin: RPG 1 a fost primul server de samp pe care m-am jucat si cel mai probabil si ultimul. Deci nu.

Rolland:Ce emoţie ai avut când ai fost promovat la functia de helper?Dar la cea de lider?

Alin: Cand am fost promovat la functia de helper prima oara am fost destul de fericit practic am vazut ca munca mea pe server este rasplatita si era si ceva nou pentru mine era normal sa fiu fericit. La functia de lider iti dai seama fericirea a fost mult mai mare a fost functia pe care chiar mi-o doream si inca imi aduc aminte cum vorbeam cu fostul lider si imi spunea: tu sa imi duci mostenirea mai departe. Pot spune si ca functia de lider m-a responsabilizat mai mult.

Rolland:Poti sa ne spui cu ce  te ocupi tu pe RPG1 ca si lider si helper?

Alin: Pai ca lider ma ocup cu reclamatii,demisii,aplicatii etc. Incerc sa tin factiunea unita ca pe o familie imi ajut membrii cu ce pot le dau sfaturi pentru viitorul lor ca sampisti cat si pentru viitorul lor in viata reala. Ca helper treaba e simpla incerc pe cat de mult pot eu si imi permite timpul sa ajut jucatorii incepatori, sa ii pun in tema cu comenzile serverului, factiunile etc.

Rolland:Care a fost prima ta facţiune şi cât de  greu a fost să intri in ea?

Alin: Prima mea factiune a fost LSSI, sincer pentru mine nu a fost greu pentru ca nu prea imi pasa daca intru sau nu in ea. M-am dus la teste la misto si am avut bulanul sa trec.

Rolland:Ai facut ilegale, si daca da, poti da niste exemple?

Alin: Nu frate, nu facem asa ceva.

Rolland:Te-a ajutat cineva sa primesti o functie?

Alin: Din punctul meu de vedere da, am fost ajutat de membrii care erau in SFPD cand am fost promovat la functia de lider. Daca ei nu am votau eu nu primeam lider, deci pot spune ca am fost ajutat si le multumesc pe aceasta cale. 

Rolland:Ai facut ceva anume ca sa primesti functia de lider sau helper?

Alin: Da, pentru functia de lider m-am implicat foarte mult in factiune cat timp am fost sublider iar pentru functia de helper consider ca aplicatia si activitatea mea au decis sa primesc aceasta functie.

Rolland:Cat  ai de gand sa ti functia de lider sau helper?

Alin: Bai functia de lider o am deja de 2 ani sincer nu stiu cat o sa mai tin functia, ma gandesc de ceva timp sa ma las dar vedem pe viitor. Iar la functia de helper o sa renunt cand o sa renunt si la cea de lider.

Rolland:Ce sfaturi oferi jucatorilor care doresc să obţina o functţe pe RPG?

Alin: Daca vreti lider munca frate, fara munca nu poti face nimic. In viata nu o sa primesti nimic stand degeaba cu cat muncesti mai mult mai devreme sau mai tarziu rezultatele vor aparea si ele. Daca vreti helper treaba e mai simpla trebuie sa aveti o activitate mare si sa faceti  o aplicatie buna. Iar daca vreti sa ajungeti admini trebuie sa va faceti treaba ca la carte cat timp sunteti helperi si mai devreme sau mai tarziu veti ajunge si la functia de admin.

Rolland:Când și cum ai auzit de B-Zone? 

Alin: Pai am auzit de B-Zone in 2013 de la un fost coleg pe numele lui Edi care imi tot zicea sa ne apucam de samp.

Rolland: Cum merge treaba cu proiectul GTA V?

Alin: Treaba cu proiectul GTA V momentan nu merge asa bine, dar pe viitor sper sa mearga mai bine si sa se reuseasca ca serverul de la b-zone de GTA V sa fie in picioare daca pot spune asa.

Rolland: Am vazut ca nu de mult a fost deschis iar server de TS, totul de desfasoara bine?

Alin: Da, de putin timp am redeschis serverul de TS care momentan merge bine. Iti dai seama a fost inchis o perioada momentan nu mai sunt asa multi jucatori dar asteptam si speram ca in viitorul apropiat sa ajungem unde am fost, adica TS-ul sa fie plin. Pe aceasta cale tin sa va invit si pe voi pe ts.b-zone.ro

Rolland: La ETS aveti membri in compania B-ZONE?

Alin: Da avem membri si asteptam si persoane noi. Cei care vor sa faca parte dintr-o firma ii asteptam cu mare drag cu o aplicatie pe forum la sectiunea ETS2.

Rolland: Ce ai facut ca sa primesti functia de VIP?

Alin: Consider ca am primit acest grad de VIP ca o rasplata pentru munca depusa pe aceasta comunitate, dupa cum se poate vedea si pe profilul meu de forum ma ocup cu destul de multe lucruri pe aceasta comunitate.

Mugestu: Care persoane crezi că merită cu adevărat să fie într-un departament? Una care își face mereu raportul de activitate foarte mare sau una care ajută la ținerea antrenamentelor, activităților etc., dar care își face doar raportul de activitate minim?

Alin: Bai din punctul meu de vedere cel mai ok membru este cel care stie sa isi dozeze timpul in asa fel incat sa faca si raportul de activitate cu cateva puncte in plus si care si ajuta la organizarea antrenamentelor activitatilor etc.

Heruvim:Cum a fost în momentul în care a fost numit lider S.F.P.D și dacă se aștepta la această funcție.

Alin: A fost o sensatie misto, eram fericit pentru ca prin acest lucru am vazut cum munca mea a fost rasplatita. Da, ma asteptam ca eu sa ies lider, am stiut de la inceput ca majoritatea membrilor ma vor ca lider si pot spune ca nu am fost surprins de rezultat nici nu ma asteptam sa fie altul.

Heruvim: Consideră că în momentul actual are în facțiune persoane calificate și în măsură să-i ia locul în momentul în care va renunța la funcție?

Alin: Am cateva persoane care sunt oarecum pregatiti sa imi duca mostenirea mai departe dar trebuie sa ii mai invat cate ceva.

Heruvim: Care este lucrul pe care-l consideră cel mai greu la funcția de lider?

Alin: Din punctul meu de vedere nu e nimic greu, fac treaba asta de 2 ani si deja mi-a intrat in mana nu mi se mai pare nimic greu.

Heruvim: Ți-a fost vreodată greu să acorzi o sancțiune însă din obligație a trebuit să o faci?

Alin: Pot spune ca da, au fost membri foarte buni care au facut mici greseli dar totusi toata lumea este egala asa ca sanctiunea a aparut si ea, nu conteaza ca esit x sau y daca ai gresit in functie de cat de mare e greseala ta esti sanctionat de la mustrare verbala pana la cea mai grava sanctiune.

HeruvimEști Helper de nivel 2, te aștepți să primești șansa la funcția de Admin?

Alin: Da ma astept sa primesc sansa la aceasta functie.

Rolland:Ce nota oferi acestui interviu pe o scara de la 1 la 10?

Alin: 10 frate.

Rolland:Pentru final, vreau să îţi mulţumesc pentru acceptarea invitaţiei şi timpului acordat.

Alin: Iti multumesc si eu pentru invitatia acordata. Mi-a facut placere sa iti acord acest interviu.

Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to Interviu #76 - Alin - RPG SFPD Leader
  • Rolland locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.