Jump to content

Teja, despre lucrurile pozitive şi negative de la FCSB. Cum l-a impresionat vestiarul şi care e situaţia jucătorilor "problemă"


S e b i
 Share

Recommended Posts

teja

 

Mihai Teja a vorbit, în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, despre cele mai importante lucruri din viaţa FCSB, de când el a preluat echipa.

În săptămâna în care se reia campionatul, tehnicianul vicecampioanei a venit în studioul Digi Sport şi a discutat deschis despre ceea ce a găsit în lotul roş-albaştrilor. Antrenorul a avut plăcuta surpriză să dea peste un grup extrem de motivat să facă performanţă, jucătorii fiind conştienţi că un club de talia FCSB nu poate rata pentru încă un an titlul.

"Un lucru pozitiv? Mi-a plăcut modul în care băieţii răspund la antrenament. Sunt motivaţi, nu s-a luat campionatul de atâţia ani. Toată lumea e concentrată la ceea ce înseamnă câştigarea campionatului", şi-a început Teja discursul. Un tehnician extrem de exigent, antrenorul a instaurat de la început un set de reguli. Nimeni nu l-a încălcat până acum, spre mulţumirea staff-ului tehnic: "Am găsit un lot foarte cuminte, sunt plăcut surprins de atitudinea lor. Nu am dat vreo amendă. Există un regulament de ordine interioară, făcut cu cei patru căpitani. Dar fotbaliştii sunt prea corecţi ca să calce strâmb. Nu am avut ideea de a pedepsi, ci de a-i responsabiliza pe jucători. Coman nu a plătit vreun ban, deci nu fumează când e cu noi. Nimeni nu a primit vreo amendă".

 

Ca în orice loc, există şi lucruri negative, iar Teja a nominalizat accidentările "moştenite". Fotbalişti exponenţiali ai roş-albaştrilor sunt în curs de recuperare, astfel că aceştia nu au putut "încărca" aşa cum şi-ar fi dorit Teja, în stagiul de pregătire din Spania.

"M-a prins pe picior greşit problema cu jucătorii accidentaţi. Dar revin, şi Pintilii, şi Momcilovic, şi Teixeira", a mai spus Teja, pentru ca apoi, întrebat de ce fotbaliştii s-au accidentat atât de mult în toamnnă, să trimită o mică săgeată spre fostul antrenor, Nicolae Dică: "Nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat. Nu e problemă cu preparatorul fizic, eu cred că antrenorul dozează cât şi cum trebuie să se facă la antrenamente. Eu sunt mulţumit că în aceste săptămâni nimeni nu a avut vreo problemă medicală. Eu colaborez foarte bine cu preparatorul, discutăm, dar el decide pe zona fizică".

Teja şi Moruţan, "iubire" posibilă

S-a vorbit despre faptul că Moruţan nu a impresionat în stagiul de pregătire din Spania şi, în consecinţă, nu ar fi pe placul lui Teja. Nimic mai neadevărat: tehnicianul are mare încredere în calităţile fostului fotbalist de la Botoşani, pe care l-a pregătit acum câţiva ani, când antrena la "U" Cluj.

"Am discutat cu Olimpiu. Eu l-am debutat la "U" Cluj. El e un băiat mai emotiv, dar pe teren lucrurile stau altfel. Poate nu s-a adaptat încă, dar cred că uşor-uşor o să înceapă să joace mai bine. La antrenamente a arătat foarte bine. La meciuri, într-adevăr, poate că nu a făcut cele mai reuşite partide, când a jucat. Dar a fost vorba şi de multă acumulare în perioada de pregătire, nu înseamnă foarte mult în acest moment", a mai spus Teja.

 

Sursa

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.