Jump to content

Summer Wars. Detalii aici

Sign in to follow this  
eB Waldo

Jurgen Klopp: "Ultima pasă nu a fost prietena noastră!"

Recommended Posts

JnpjPTEmaGFzaD0zZmY0OWQ3OTBkODA0ZGJmMmE1

 

Liverpool - Bayern Munchen 0-0 | Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a recunoscut că remiza obţinută pe teren propriu cu Bayern Munchen, în prima manşă a optimilor de finală din UEFA Champions League, nu este rezultatul pe care şi-l dorea, însă speră ca elevii săi să aibă o evoluţie mai bună în returul din Germania, unde se va tranşa soarta calificării.

 

"A existat mult respect între cele două echipe. S-au creat ocazii în prima repriză, apoi nimeni nu a mai creat nimic în repriza secundă. Ultima pasă nu a fost prietena noastră în această seară. Acest lucru ne-a creat probleme, nu am mai avut ocazii şi, în plus, ne-am oferit adversarilor şansa să contraatace. Nu este perfect, însă este un rezultat asupra căruia putem lucra", a declarat tehnicianul german la finalul meciului de pe Anfield.

 

"Nu a fost o seară de Liga Campionilor din punct de vedere al spectacolului, însă din punct de vedere al rezultatului este OK. Acum avem la dispoziţie trei săptămâni pentru a pregăti returul. Dacă am fi câştigat cu 1-0, oare s-ar fi schimbat cu adevărat ceva?", a mai spus Jurgen Klopp.

 

 

 

Meciul retur dintre Bayern Munchen şi Liverpool se va disputa pe 13 martie, pe Allianz Arena, în direct la Digi Sport.

 

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.