Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tableta Samsung Tab S4 T835 - O tabletă excelentă pentru utilizatorii de multitasking.


Madalin
 Share

Recommended Posts

ChuDT2n.jpg

 

Adaptat vietii tale ocupate, fie ca te afli acasa sau esti in miscare, elegantul Galaxy Tab S4 este asistentul tau de baza in ceea ce priveste divertismentul si multitasking-ul. Samsung DeX este disponibil pentru prima data pe o tableta Samsung cu Galaxy Tab S4. Obtine productivitatea unui computer cu mobilitatea unei tablete. Fa multitasking fara efort cu un adaptor HDMI, fara DeX station sau DeX pad, si adauga o tastatura, un mouse sau un monitor pentru si mai multa eficienta. Pune-ti uniforma de lucru.

 

Galaxy Tab S4 functioneaza ca un desktop cu o bara de activitati, capabilitate de ferestre multiple si gesturi familiare, cum ar fi glisare si fixare. Atunci cand vrei sa ai o experienta de tip desktop, trebuie doar sa deschizi Samsung DeX din Panoul rapid si sa adaugi o tastatura si un mouse compatibile cu Android. Productivitatea ta se bazeaza pe confort.

 

Aici isi aduce contributia Samsung DeX cu monitor extern. Poti continua sa folosesti interfata de utilizator Android pe tableta, cu Samsung DeX pe ecran mai mare. Sau poti folosi monitorul cu tableta pe post de suport tactil, digitizor sau tastatura tactila. Atunci cand iti vin idei noi, noteaza-le inainte sa le uiti. Cu caracteristica Memo cu ecranul inchis a lui Galaxy Tab S4, poti lua notite rapide chiar si atunci cand ecranul este negru, folosind multifunctionalul S Pen. Varful sau de cauciuc, de 0,7 mm, face scrisul sau desenul precis si silentios.

 

Deplaseaza mouse-ul si da click pe S Pen pentru a accesa numeroasele instrumente de productivitate ale Air Command. Acum poti utiliza Mesagerie live pentru a crea note animate scrise de mana. Deseneaza pe fotografii pe care sa le trimiti prietenilor pentru conversatii mai amuzante si mai dinamice. Si nu trebuie sa te ingrijoreze vreodata incarcarea S Pen. Acesta nu are baterie.

 

Air Command poate traduce cuvinte si propozitii cu o glisare a S Pen. Poti chiar sa salvezi o valuta preferata sau un sistem de masurare iar S Pen va converti automat unitatile pentru tine in traducere. Vitezele ETL ale Galaxy Tab S4 de pana la 1 Gbps iti ofera mai mult timp pentru a face lucrurile. Si cu memorie interna de 64 GB si 256 GB si o memorie suplimentara de pana la 400 GB prin slotul pentru carduri MicroSD, ai spatiu suficient pentru a stoca documente si videoclipuri.

 

Sursa: emag.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.