Jump to content

Am început fuziunea. Puteți viziona progresul aici
Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

Sign in to follow this  
Madalin

Review - AMD RYZEN 7 1700X, 3.4 GHz, 20MB, socket AM4

Recommended Posts

ayg8r9t.jpg

 

Un nou standard pentru performanta si eficientaArhitectura AMD de inalta performanta x86 "Zen" ofera o imbunatatire de 52% in IPC peste generatia anterioara AMD, cu un consum redus. Pure Power. Cu ajutorul senzorilor sofisticati, procesorul poate functiona rece si silentios. Controlul adaptiv optimizeaza consumul de putere pentru orice sarcina. Astfel, se reduc consumul de energie, caldura generata si sistemul este mai silentios. Precision Boost. Regleaza viteza procesorului in trepte de 25Mhz. Aceasta functie permite optimizarea in timp real a frecventei pentru a satisface cerintele dvs. in jocuri si aplicatii. Extended Frequency Range (XFR). Creste automat performanta procesorului in sisteme cu racire performanta. XFR ofera frecvente mai inalte decat Precision Boost. Neural Net Prediction. O retea neurala adevarata in interiorul fiecarui procesor AMD Ryzen. Inteligenta artificiala incorporata care ajuta procesorul dvs. sa rezolve mai rapid sarcinile de lucru. Smart Prefetch. Algoritmi de invatare care prezic si preincarca datele necesare pentru a calcula si a raspunde cerintelor mai rapid. Datele importante sunt gata atunci cand aveti nevoie, permitand performante maxime.

 

AMD Ryzen Premium VR Ready

Pentru utilizatorii care doresc o experienta imersiva, AMD ofera procesoarele Ryzen VR Ready Premium de inalta performanta. Aceste modele selectate indeplinesc sau depasesc cerintele recomandate de actualii producatori de top VR-HMD, Oculus Rift, HTC Vive sau Windows Mixed Reality. Asigurand astfel cea mai buna experienta posibila in lumea virtuala pe care o alegeti.

 

Sursa: eMAG.ro

 

Edited by MnX Madalin
Am uitat de sursă.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.