Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

ASUS ROG G752VS-BA193T - Un laptop pentru GAMERII înrăiţi


 Share

Recommended Posts

 RjaSNxw.jpg

 

   Soluţia perfectă pentru dominare mondială, în valoare mondială. Acesta este motto-ul noului laptop, ASUS ROG G752VS-BA193T. Modelul G752VM reprezinta expresia perfecta a evolutiei marcii, impresionand printr-un design revolutionar cu un nou finisaj Armor Titanium si schema de culori Plasma Copper. Fiind echipat cu cele mai recente solutii video din seria NVIDIA® GeForce® GTX™ 10, Windows 10 Pro, un procesor Intel® Skylake Core™ i7 de Generatia a 6-a si pana la 64GB de memorie RAM DDR4, ROG G752VM ofera o performanta exceptionala, pentru dominatie totala in jocuri. Este de asemenea echipat cu o tastatura iluminata cu sistem de detectie a apasarilor accidentale (anti-ghosting) ce suporta pana la 30 de taste, pentru comenzi si control foarte precise in bataliile virtuale. ROG G752VM va ofera o performanta de neegalat datorita procesorului Intel® Core™ i7 de a 6-a Generatie si al celor mai recente solutii grafice NVIDIA® GeForce® GTX™ 1060 cu arhitectura Pascal ce ofera inovatii extraordinare, inclusiv Realitate Virtuala de ultima generatie si cea mai buna eficienta energetica. Placile video cu Suport VR NVIDIA® GeForce® GTX™ 1060 accelereaza puterea si eficienta energetica pentru a atinge performante excelente in aplicatii de Realitate Virtuala. Bucurati-va de experiente de realitatea virtuala foarte cursive, cu latente reduse si fara tremur al imaginilor. ROG G752VM dispune de un design unic al sistemului de racire, ce directioneaza praful catre un tunel special pentru eliberarea prafului, pentru a-l tine la distanta de componentele interne.
Astfel, durata de viata a componentelor este extinsa iar stabilitatea laptop-ului este imbunatatita prin prevenirea acumularii prafului pe radiator si reducerea eficientei de racire.

 


ROG G752VM dispune de module de racire dedicate pentru CPU si GPU, permitand astfel o racire eficienta a componentelor respective. Aerul cald este administrat eficient si eliminat prin intermediul orificiilor special concepute plasate pe partea din spate, pentru a-ti oferi sesiuni de gaming cat mai confortabile. Tastele cu sistem de prevenire a inregistrarii apasarilor accidentale asigura faptul ca toate comenzile tale sunt interpretate instantaneu si corect – chiar daca apasati pana la 30 de taste simultan. In plus, beneficiind si de 5 taste macro, combinatiile complexe pot fi programate si efectuate fara efort.
ROG G752VM dispune de taste cu un design foarte ergonomic, cu o cursa de doar 2.5mm. Acestea ofera un timp excelent de raspuns la tastare sau introducerea de comenzi – astfel incat vei putea domina cu usurinta campul de lupta virtual.
Tastatura iluminata va permite sa tastati cu usurinta chiar si in conditii de iluminare reduse sau pe intuneric, in timp ce tastele directionale izolate ofera o experienta similara desktop-urilor in jocuri. 

 

 

ROG G752VM este echipat cu un ecran cu unghiuri largi de vizualizare si foarte rapid, de 120Hz, ce ofera o calitate superba a imaginilor si contrast de exceptie, chiar si atunci cand este urmarit din unghiuri extreme. Cursivitatea jocurilor este imbunatatita datorita tehnologiei de afisare NVIDIA® G-SYNC™, ce are rolul de a sincroniza ratele de reimprospatare ale ecranului cu cele ale solutiei grafice NVIDIA® GTX™ pentru imagini deosebit de cursive. G-SYNC™ ajuta la evitarea intarzierilor la afisare, minimalizeaza tremurul de imagine si elimina artefactele vizuale. Aceasta tehnologie elimina problemele intalnite de utilizatori in cazul tehnologiei V-Sync:

1. Tremurul de imagine cauzat de GPU-l ce poate randa cadre la alte viteze decat 1/60 sec

2. Viteza de raspuns la intrarea de continut video este limitata la 1/60 sec

Tehnologia G-SYNC™ iti permite sa te bucuri de cea mai rapida si fluida experienta video in jocuri – fara a afecta in vreun fel performantele sistemului!

ROG G752VM este echipata cu patru conectori DDR4, suportand pana la 64GB de memorie RAM. Modulele DDR4 ofera o latime de banda cu 20% mai ridicata si eficienta energetica crescuta cu 30%, comparativ cu variantele DDR3.

 

 

Modulele RAM DDR4 din ROG G752VM functioneaza la o frecventa de 2400MHz, cu 12.5% mai ridicate decat vitezele DDR4 standard.

ROG HyperDrive utilizeaza module MLC (Multi-Level Cell) NAND, ce ofera performante superioare la scriere si o rezistenta superioara chiar si in sarcini de utilizare intense. ROG G752VM utilizeaza cea mai recenta tehnologie SSD NVM Express (NVMe) pentru a va oferi viteze de citire si scriere a datelor extraordinar de ridicate. In comparatie cu interfata AHCI (Advanced Host Controller Interface), NVMe nu doar maximizeaza vitezele de citire si scriere secventiale, dar in acelasi timp minimizeaza vitezele de citire aleatorie si latentele la scriere. G752VM vine de asemenea echipat cu 2 interfete de conectivitate M.2, permitand-va sa adaugati cu usurinta unitati SSD noi sau sa le imbunatatiti pe cele existente. Acesta este un laptop pentru GAMING, acesta costă 13.219 Lei la acest moment.

 

Sursa: emag.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.