Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Răsturnare de situație! Cristi Bud a fost prezentat la Hermannstadt, dar va semna cu CFR Cluj


eB Waldo
 Share

Recommended Posts

NjIzYTRmNDk1MWVjNGUxMThlMGNjZGYzNjg2MzYw

 

 

Cristi Bud s-a înțeles cu Hermannstadt, echipă care l-a și prezentat oficial miercuri. În ciuda acestui fapt, atacantul în vârstă de 33 de ani va semna cu CFR Cluj. 

 

Sibienii s-au înțeles și totodată, s-au despărțit într-un timp record de Cristi Bud. Atacantul se va alătura echipei din Gruia, informează ProSport. După ce și-a strâns mâna cu cei de la Hermannstadt, atacantul i-a rugat pe antrenorul sibienilor, Vasile Miriuță și pe președintele Teodor Birț să nu-l înregistreze la ligă, plan care a dat roade. 

 

Cristi Bud nu s-a prezentat la conferința de presă organizată de Hermannstadt, în contextul în care CFR intrase pe fir. Astfel, Teodor Birț a fost cel care a luat cuvântul și a explicat situația:

 

"Ieri am anunțat un nou transfer. Ne-am înțeles cu el, dar a apărut o situație de ultim moment. Există interes de la CFR Cluj pentru Bud și din acest motiv el nu a mai venit la conferința de presă oficială. Suntem în tratative cu CFR Cluj și încercăm să găsim o formulă ca să îl transferăm pe acesta de la FC Hermannstadt, la echipa clujeană. Nu vă pot da prea multe detalii. El este jucătorul nostru. Dacă e să găsim formula prin care toată lumea să fie mulțumită o să meargă la Cluj, iar dacă nu, o să rămână la Sibiu până la vară și își va încheia contractul așa cum e normal", a declarat joi președintele lui FC Hermannstadt într-o conferință de presă, potrivit OraDeSibiu.ro

 

Cristi Bud, la cea de-a treia aventură la CFR Cluj


Jucătorul în vârstă de 33 de ani a fost adus la CFR Cluj pentru a-l dubla pe golgheterul George Țucudean. Cristi Bud va bifa cel de-al treilea transfer la CFR în carieră. Prima oară s-a transferat în 2010, de la Gaz Metan, în schimbul a un milion de euro, iar a doua oară a venit de la Milsami Orhei (Moldova), gratis. 

 

În cariera sa, Cristi Bud a evoluat la: Liberty Salonta, Gaz Metan Mediaș, Bihor Oradea, Debrecen, Pandurii, Milsami Orhei, CFR Cluj, Poli Timișoara, Concordia Chiajna, Yverdon-Sport. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.