Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

Sign in to follow this  
TheVirus

Review - Ceas Smartwatch Samsung Gear S3

Recommended Posts

Ceas-Smartwatch-Samsung-Gear-S3-Frontier

          Ceasurile Smart sunt la modă acum și cu siguranță vor rămâne așa mult timp de acum înainte, până când vor apărea modele mai performante, însă accesibile tuturor categoriilor de populație. Un ceas smart se va dovedi o investiție ideală pe o perioadă îndelungată pe care o vei face având certitudinea ca nu se strică, nu necesită întreținere suplimentară și arată mai mult decât ora și data exactă. Te vei îndrăgosti de ceasul Smartwatch Samsung Gear S3 de la prima vedere. Acesta are look-ul unui ceas premium adevărat, cu funcții speciale. Spre exemplu, atunci când vei roti cadranul, devine un ceas smart care îți va simplifica mult viața și activitățile zilnice grație caracteristicilor avansate, de la GPS la aplicațiile dorite.

          Dacă ești în căutarea unui ceas smart pe care să îl poți purta zile întregi fără a-l încărca, Samsung Gear S3 te va face să te simți liber din acest punct de vedere. Este un ceas cu un ecran activat permanent care oferă afișaj de 1.3 inchi. Înlocuirea aspectului ceasului Gear S3 se face prin simpla înlocuire a fațetei acestuia. Ceasul are 15 tipuri de design preinstalate și multe altele în magazinul Gear de aplicații. Este doar o chestiune de timp și de preferință până ce îți vei schimba complet aspectul ceasului, fiecare fațetă având o versiune de ecran activat permanent corespunzătoare.

          Acum nici măcar nu mai este necesar să scoți telefonul din buzunar pentru a răspunde sau a respinge un apel, pentru a dezactiva o alarmă sau pentru a controla volumul și nivelurile de luminozitate ale ecranului. Navigarea prin aplicații se va face prin simpla mișcare de rotire a cadranului circular. Apelurile sunt initiate în mod simplu, direct de la incheietură, ceasul având și un difuzor incorporat care îți permite să suni sau să răspunzi apelurilor telefonice direct de pe dispozitiv. Poți asculta și mesajele vocale sau să asculti alarmele PE care ți le-ai setat. În plus, indiferent unde te-ai deplasa, nu te mai simți singur și pierdut. Acest dispozitiv are un sistem GPS incorporat care îți permite să urci chiar și pe trasee de munte sau sa parcurgi kilometri buni pana la destinație. Telefonul nu mai este o prioritate daca îți vei cumpăra un astfel de ceas.

          Ce mai poate face un ceas inteligent care poate rezista chiar și zile întregi fără a fi reîncărcat? Acesta poate deveni un instrument de plată foarte util. Îți poți face cumpărăturile și chiar alimenta cu benzină mașina chiar dacă nu ai portofelul sau telefonul la tine, fiindca acest ceas acceptă tehnologiile de plată MTS si NFC. Rezistența la apă și la praf precum și aspectul robust sunt alte caracteristici ale acestui ceas smart care te vor determina să faci o investiție bună pentru prezent și viitor.

          În concluzie, ceasul Samsung Gear S3 este un dispozitiv care nu are minusuri, își etalează performanțele indiferent de condiții și de necesitățile utilizatorului și nu dezamăgește pe nimeni.

 

87VfEtC.png

Design robust

Monitorizare activități 

Folosit pe post de telefon

 

 

Z5jv6Wg.png

Preț ridicat

Navigație greoaie și imprecisă

 

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.