Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Jordi Alba a "dat cu pixul" şi va rămâne pe Camp Nou până în 2024


Wizzle
 Share

Recommended Posts

messi-alba.jpg?width=815

 

 

 

FC Barcelona a anunţat că fundaşul Jordi Alba (29 de ani) şi-a prelungit contractul până în anul 2024. De asemenea, clubul catalan menţionează că Alba va avea o clauză de reziliere imensă, în valoare de 500 de milioane de euro.

 

Apărătorul stânga a sosit la Barcelona în 2012, de la Valencia, pentru 14 milioane de euro şi a strâns 282 de meciuri, 14 goluri şi 54 de pase decisive. Acesta a câştigat 14 trofee alături de catalani: Liga Campionilor, Campionatul Mondial al Cluburilor şi de câte patru ori titlul în La Liga, Cupa şi Supercupa Spaniei.

 

 

Alba a devenit rapid un titular obişnuit al Barcelonei, dar şi al echipei naţionale a Spaniei, unde a strâns 67 de meciuri şi 8 goluri.

 

În zilele următoare, Barcelona va organiza o conferinţă de presă la care va participa Jordi Alba, se arată în comunicatul emis de clubul catalan.

 

În prezent, FC Barcelona este lider în La Liga, la şapte puncte distanţă de locul secund, Atletico Madrid, şi s-a calificat în finala Cupei Spaniei, după victoria în faţa lui Real Madrid, scor 4-1, la general. De asemenea, elevii lui Ernesto Valverde sunt calificaţi în optimile de finală ale Ligii Campionilor. În partida tur, catalanii au remizat pe terenul lui Olympique Lyon, scor 0-0. Returul va avea loc miercuri, 13 martie, pe "Camp Nou".

 

 

 

prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.