Jump to content

Becali "mătură" cu proprii jucători: "Sunt de ţurcă, de sală, vai de capul lor!''. Cine au fost cei mai criticaţi?


S e b i
 Share

Recommended Posts

bucurie fcsb

 

Gigi Becali a "tunat" după egalul obţinut de FCSB pe terenul Voluntariului. Patronul şi-a criticat mai dur ca niciodată jucătorii.

 

Egal cu Dunărea Călăraşi, egal cu Chiajna şi egal cu Voluntari. Aşa arată ultimele trei deplasări ale roş-albaştrilor în Liga 1. Deşi a dat pieptul cu ultimele trei clasate, vicecampioana nu a reuşit în niciun din cazuri să iasă victorioasă. Ca atare, Becali s-a declarat, cum era de aşteptat, extrem de nemulţumit de propriii jucători.

 

"Cum adică mulţumit? Nu vedeţi că eu nici nu merg la meci şi era la doi paşi. Nu mai am încredere în echipă, gata. Nici cu Craiova nu am fost, asta nu e echipă de titlu. Nu am încredere în fotbalişti, nu au putere. Ei sunt de ţurcă, mingicari şi atât. Ai 1-0 în minutul 13 şi nu poţi să câştigi meci cu Voluntari...aici îţi dai seama de forţa noastră", a spus Becali la Fotbal Club, pentru ca apoi să anunţe o mică revoluţie la nivelul lotului, în iarnă: "La vară schimb 5-6 jucători, o să vedeţi".

 

Voluntari - FCSB 2-2 | Jucătorii, puşi la zid de Becali

 

Întrebat punctual cine l-a dezamăgit, Becali i-a "mitraliat" pe majoritatea fotbaliştilor. Dar foarte şifoanţi au ieşit Roman, fotbalist pe care promisese să nu îl critice, şi Alexandru Stan.

 

"Roman a uitat fotbalul săracul, nu a jucat de atâta timp. Sunt vreo 3 jucători care nu au ce căuta la Steaua. Stan e speriat, săracul, dă pase aiurea şi când nu are presiune. Asta nu e echipă de fotbal. Faci trei puncte cu ultimele trei clasate. Poţi să ai vreo valoare? M-aţi auzit vreodată că vorbesc aşa? Ăştia sunt fotbalişti de sală", a mai spus patronul.

 

FCSB intră cu moralul scăzut în play-off, dar diferenţa dintre primele trei clasate va fi una mică, punctele urmând a fi înjumătăţite. În acest context, titlul rămâne un obiectiv, însă patronul FCSB pare a fi resemnat.

 

"Şi dacă iau titlu, ce? Păi mă duc vreodată în cupele europene, când tu nu baţi ultimele trei clasate? Înseamnă că am înnebunit la cap, dacă mă gândesc la asta. Sunt vai de capul lor jucătorii ăştia", a concluzionat Becali.

 

Sursa

Edited by TLG Sebi
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.