Jump to content

[Prezentare] Popeye | RPG1


Popeye
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: Popeye
- Prenume: Cristian Alexandru
- Varsta: În momentul de față am 16 ani, pe 29 Mai fac 17.
- Locatia: Locuiesc în orașul Timișoara, jud. Timiș.
- Ocupatie: Elev.
- Jocul(rile) preferat(e): Jocul meu preferat este The Isle. Ocazional mă mai joc League of Legends.
- Hobby-urile tale: IT-ul.
- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Ma numesc Alexandru, am frumoasa varsta de 16 ani si locuiesc in Timisoara. Eu ma consider o persoana foarte distractiva si foarte amuzanta, sunt o persoana foarte intelegatoare care stie cum sa se distreze chiar si in cele mai grele momente din viata dar, intr-adevar, sunt si o persoana serioasa atunci cand este vorba de treburi importante. Timpul liber mi-l petrec practicand tennis de picior, pescuiesc foarte mult si fac niste cursuri de it pentru viitor. Animalele mele preferate sunt: cainele si leul. Sporturile mele preferate sunt: tennisul de picior, ping-pong-ul, si pescuitul. Eu nu sunt o persoana pretentioasa, stiu sa ma multumesc cu ce am. Mie imi plac oamenii distractivi si care stiu sa se multumeasca cu ce au si cei care stiu cum sa se distreze chiar si in momente grele. O scurta caracterizare fizica: Am in jur de 1,76m si 72kg. Am ochi caprui par saten. Caracterizare morala: Sunt un baiat simplu, prietenos, calm si serios. Sunt foarte punctual si imi place foarte mult ca si cel cu care trebuie sa fac o treaba sa fie punctual. Nu imi place sa intru in probleme sau sa ma cert. Stiu ce este respectul, ce inseamna a iti respecta colegii si a colabora cu acestia. Din totdeauna am mers pe principiul "Respecta si vei fi respectat". Imi iubesc familia si tin la prietenii mei.
- De unde ai aflat de B-Zone Community?: De B-Zone am aflat acum mulți ani, de fapt pot spune că am și activat aici pe RPG3 mai exact. Am jucat cu numele de HighSictir., acolo am dobândit rank 4 în SFPD, după care m-am retras de pe comunitate. Acum, după 3 ani, am decis să mă reapuc de B-Zone, dar ceva mai greuț, adică pe RPG1.
- Alte precizari?: Mersi că v-ați făcut timp să îmi citiți prezentarea. I'm back home. ❤️

Edited by Popeye
Link to comment
Share on other sites

Welcome !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.