Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CFR abandonează planul Petrescu. Cerinţele care nu i-au putut fi onorate antrenorului.


Wizzle
 Share

Recommended Posts

7448512-mediafax-foto-dan-horia-tautan.j

 

 

 

Începutul greoi de campionat l-a determinat pe Nelu Varga să ia decizia decisivă în cazul Conceicao. Cum apropiaţii acestuia i-au promis de mult că îl pot readuce pe Dan Petrescu, demiterea portughezului a fost văzută drept varianta ideală, pentru ca CFR să lupte la titlu, cu “Bursucul” pe bancă. Doar că socotelile de la Cluj nu s-au potrivit cu cele din China.

 

Petrescu şi-a dat acordul, verbal, să revină şi a promis că îşi poate rezolva situaţia financiară cu clubul asiatic. A cerut să fie adus Cristi Bud, pentru a avea variantă de rezervă pentru Ţucudean, dar şi Boli, fundaşul său preferat din anul în care a luat titlul.

 

 

 

A cerut garanţii finaciare

 

Conducătorii din Gruia s-au conformat, doar că lucrurile s-au complicat când s-a trecut la discuţiile care garantau bugetul. Planurile lui Petrescu nu erau în concordanţă cu planurile de reducere financiară a lui Nelu Varga. Se pare că problema nu a fost contractul antrenorului din China, aşa cum Bogdan Mara a explicat înaintea meciului.

 

Antrenorul a cerut garanţii financiare, care să nu-i ofere emoţii. A cerut să i se prezinte garanţii că salariile şi primele jucătorilor nu vor mai fi întârziate, dar şi plata sa în avans. Aceste cerinţe nu au putut fi onorate, iar discuţiile s-au suspendat. Varga e decis să nu mai cheltuie la fel ca în sezonul trecut şi i-a anunţat pe cei din conducere, încă din iarnă, că trebuie să se descurce cu un buget limitat. Aşa au apărut şi întârzierile la primele de joc şi la salarii.

 

Minteuan nu mai este interimar

Rămaşi fără varianta Dan Petrescu, clujenii nu mai au o variantă B şi par decişi să continue cu Alin Minteuan. Acesta pare cea mai bună variantă pentru CFR, în acest moment. Cunoaşte jucătorii şi este acceptat de “greii” vestiarului, fiind apropiat de mulţi dintre jucători. În plus, Minteuan este o variantă mult mai ieftină şi pentru conducere, iar cele trei victorii i-a adus încredere în lojă. Astfel, este foarte probabil ca oficialii clujenilor să caute un antrenor nou doar din vară, care să aibă obiectiv calificarea în grupele Europa League, un obiectiv considerat realizabil, indiferent dacă CFR câştigă sau nu campionatul.

 

 

 

 

prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.