Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

Sign in to follow this  
Wizzle

La ce echipă din Liga 1 poate ajunge Ianis Hagi

Recommended Posts

7500023-mediafax-foto-dragos-pascaneanu.

 

 

 

Ianis Hagi, vedeta celor de la Viitorul, e curtat de echipe din străinătate, dar şi de formaţii din Liga 1 Betano. FCSB îl vrea pe fiul lui Hagi, dar fost glorie a oltenilor Gică Craioveanu e sigur că Regele l-ar îndruma pe mijlocaşul de 20 de ani către trupa din Bănie.  

 

"Sunt convins că Gicanu ar vrea să vină Ianis la noi la Craiova pentru că e o echipă care joacă fotbal şi cred că avem cel mai frumos public din România", a spus Gică Craioveanu, conform Telekom Sport.

 

 

Ianis Hagi este golgheterul Viitorului, om de bază al naţionalei U21 şi unul dintre cei mai bine cotaţi jucători din campionatul intern. Impresarul Florin Manea a dezvăluit la ProSport LIVE că valoarea fiului "Regelui" este în jur de zece milioane de euro. "E o provocare, e un jucător care îmi place foarte mult. A crescut foarte mult în forţă. La partea tehnică nu avem ce să îmbunătăţim: stângul, dreptul, capul, pieptul. El suferă puţin la ritmul de joc. Se pot lua bani mulţi pe el: 7, 8, 10 milioane. Depinde şi conjunctură. Una e să joci în playoff, alta e în playout. În momentul ăsta nu poţi să iei banii ăştia, dar pe viitor e posibil. La Fiorentina a crescut mult în forţă şi a înţeles ce înseamnă campionatul Italiei. E greu să joci la 18 ani la echipele mari. Poate nici Gică, la 18 ani, n-ar fi jucat la Barcelona sau la Real Madrid. Poate avea nevoie de mai multe şanse la Fiorentina, dar nu cred că a fost un eşec", a spus fiul lui Nae Manea, la ProSport LIVE.

 

Altfel, Craioveanu a comentat şi despre plecarea lui Alex Mitriţă de la Craiova: "Clar că se simte lipsa lui Mitriţă. Tu crezi că la Real Madrid nu se simte lipsa lui Ronaldo? Au plecat 50 de goluri. La fel şi aici, au plecat 15-20 de goluri pe sezon".

 

 

 

 

prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.