Jump to content

"Julio Baptista e cam supărat după ce a pățit Real Madrid". Ce se întâmplă cu jucătorul CFR-ului


eB Waldo
 Share

Recommended Posts

YXNoPTY0NjNkZTIyOWFjMzM4Zjc0YmZmZmQwYjRj

 

 

CFR Cluj l-a adus pe Julio Baptista (37 de ani) cu surle și trâmbițe în vara lui 2018, i-a oferit un contract pe un an și jumătate, dar fostul jucător al Relaului este până în prezent o mare dezamăgire. Plătit regește de campioana României, Julio Baptista nu va mai juca până la finalul sezonului.

 

De la începutul lui 2019, salariul lui Julio Baptista a crescut la 45.000 de euro, printr-o clauză stipulată în contract. Brazilianul este de departe cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1, dar e spectator de lux la meciurile ardelenilor. Șansele ca ca Julio Baptista să mai joace în acest sezon sunt aproape infime.

 

"Baptista e cam supărat, după ce a pățit Realul în meciul de marți" a glumit Daniel Stanciu, făcând referire la eliminarea fostei echipe a lui Baptista din UEFA Champions League, după 1-4 pe propriul teren cu Ajax Amsterda.

 

Julio Baptista, OUT de la CFR Cluj până la finalul sezonului


"Încearcă să revină. Deocamdată are un program special, separat. Am văzut că și Bogdan Mara a vorbit despre subiect. Probabil are mai multe informații și a spus că nu va mai face parte din lotul nostru până la finalul campionatului. Noi tot îl așteptăm" a dezvăluit Daniel Stanciu la Digi Sport Special.

 

Julio Baptista a bifat doar 3 meciuri de la sosirea în Gruia, două în Liga 1 și unul în preliminariile UEFA Europa League. A fost de fiecare dată rezervă și a intrat pe final. Fostul mijlocaș al lui Real Madrid a adunat doar 42 de minute în tricoul campioanei României.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.