Jump to content

Miss and Mister B-Zone - Editia 3


Scotocell
 Share

Recommended Posts

rnCxsSW.jpg

 

Salutare, B-Zone!

Dupa cum vă aşteptaţi a treia ediţie de Miss şi Mister începe din acest moment. Aveţi la dispoziţie o săptămână (7 zile) să vă postaţi pozele.

Mulţumim @Kelton şi @Bobo pentru premiile acordate. 

Cu toate acestea am să vă rog să citiţi ce scrie mai jos şi SĂ ÎNCEAPĂ A TREIA EDIŢIE DIN MISS ŞI MISTER B-ZONE.

 

CE PREMII VĂ OFERIM NOI?

 

Mister B-Zone va primi 1000 gold şi gradul pe forum de EkeTa4x.png&key=d7571b7fec7b4257de0766d9(acest grad îl vei deţine timp de 3 luni cât timp eşti câştigător)

Miss B-Zone va primi 1000 gold şi gradul pe forum de efyszDA.png&key=a178370540b3f6ed27892c77(acest grad îl vei deţine timp de 3 luni cât timp eşti câştigătoare)

Locul 2: 500 gold

Locul 3: 250 gold

 

CUM MĂ POT ÎNSCRIE ÎN CONCURS??

 

Păi în mare parte ar trebui să fie destul de simplu. Tu va trebui să postezi o poză cu tine în care să ai scris textul B-ZONE  pe ce vrei tu. (fara organe genitale, sani, poze la batjocură etc.) Puteți scrie cu absolut orice (şi cu vopsea dacă vreţi). Culoarea textului este aleasă de tine.

Dacă veţi pune poze vechi şi le editaţi în anumite programe şi adăugaţi textul B-Zone, postarea o să fie ştearsă.

 

Pentru a participa la acest eveniment trebuie să detineţi minim level 5 pe oricare dintre serverele RPG.

 

Pozele se pot posta până pe data de 20.03.2019 după modelul următor:

Nume Real (nu trebuie tot numele, te cheamă Gigel Marian pui doar Marian):
Numele din joc (link website):
Vârstă:
O scurtă descriere a ta:
Link poză:

 

CUM VA TREBUIE SĂ ARATE POZA VOASTRĂ?

 

Poza postată trebuie să conţină textul B-ZONE scris înaintea realizării acesteia (nu editaţi după cu scrisuri în Paint, PS etc.). Jucătorii ce vor posta o poză cu conotaţie sexuala (vulgară sau batjocoritoare) vor primi warn pe forum şi vor fi eliminaţi din concurs. Dacă veţi pune poze vechi şi le editaţi în anumite programe şi adăugaţi textul B-Zone, postarea o să fie ştearsă.

Un exemplu de poză am să vă las mai jos. Mulţumim modelului @Kelton pentru realizarea acesteia.

x8tx7u3.jpg

 

CÂND SE VA ORGANIZA O NOUĂ EDITIE?

Mister şi Miss nu vor fi permanente şi aproximativ o data la 3 luni va fi postată o nouă ediţie, deci automat cei care au fost ediţia trecută Miss şi Mister vor fi trecuţi pe lista de Hall of Fame, din păcate pentru ei tot atunci vor pierde şi gradele pe forum, asta dacă nu câstigă iar.

 

INFORMAŢII FOLOSITOARE:

 

NE REZERVĂM DREPTUL DE A ŞTERGE POSTARILE CARE NU SUNT ÎN CONFORMITATE CU REGULAMENTUL. (sper să nu mai văd PM-uri de genul: "de ce mi-ai şters postarea", din moment ce a fost ştearsa înseamnă că nu a fost bună).

Dacă veţi pune poze vechi şi le editaţi în anumite programe şi adăugaţi textul B-Zone sau postaţi poze vulgare / batjocoritoare, postarea o să fie ştearsă.

OFF-TOPICUL SE VA SANCȚIONA CU WARN PE  FORUM.

 

Pentru a vă vota preferatul tot ceea ce trebuie să faceţi este să daţi LIKE postării acestuia. 

 

Jucătorii ce dețin rank-ul de YouTuber nu pot să promoveze alți participanți ai acestui eveniment. In caz contrar voi vorbi cu @Bobo şi @Kelton

ca aceştia să fie sancţionaţi de la Warn pe Forum până la pierderea gradului de YouTuber. (YouTuberii au o oarecare influenţă şi nu vrem ca acest lucru să influenţeze concursul, de exemplu Bobo să zica pe YouTube să îl votaţi pe X, nu ar fi corect faţă de restul participanţilor)

Dacă mai aveţi şi alte întrebari legate de concurs contactaţi-mă pe mine sau pe @uSp.

 

ESTE STRICT INTERZISĂ ACHIZIŢIONAREA/CEREREA DE VOTURI!!!

Edited by uSp
Link to comment
Share on other sites

  • Scotocell pinned this topic
  • uSp unpinned this topic

Numele din joc (link website): https://www.rpg3.b-zone.ro/players/general/Derrek.

Vârstă: 19 ani. 

O scurtă descriere a ta: Salut! Ma numesc Stefan, am 19 ani si locuiesc in orasul Tg Jiu, oras mare si frumos..Sunt un baiat simplu, prietenos, calm si serios. Nu imi place sa intru in probleme sau sa ma cert. Stiu ce este respectul, ce inseamna ati respecta colegii si a colabora cu acestia. Imi iubesc familia si tin la prietenii mei. Imi place sa ma distrez cu prietenii si sa ne ajutam reciproc. Ma descurc bine la scoala, iar in timpul liber imi place sa ma joc un joc pe calculator, sa ies cu prietenii, sa gatesc, la un basket, acesta fiind si hobby-ul meu sau sa invat... Imi place sa duc treburile pana la bun sfarsit, sa nu las lucrul neterminat daca m-am apucat de el si sa imi organizez planurile din timp. Imi place sa ascult muzica si sa vizionez multe filme. Genurile mele preferate de muzica sunt rap si hip hop, deoarece ma relaxeaza. Imi plac filmele de actiune, SF-urile si comediile. Nu prea m-am omorat niciodata cu lectura cu toate ca citesc mult, insa imi plac totusi mai mult filmele. Ca sport prefer, desigur, basketul, practicandu-l de 12 ani. Imi place sa-mi fac noi prieteni si sa invat din greseli. Rareori ma supar sau ma enervez. Amuzamentul este unul din hobby-urile mele, am simtul umorului, dar niciodata nu intrec masura cu gluma. Nu imi place cand cineva isi bate joc de munca mea sau a altcuiva. Ma integrez foarte repede in colectiv.

Link poză: http: //imgur.com/gallery/SnkGjqb

Edited by South Derrek
Link to comment
Share on other sites

Nume Real: Marius
Numele din joc (link website): https://www.rpg3.b-zone.ro/account/general
Vârstă: 18 ani.
O scurtă descriere a ta: Salut! Ma numesc Marius si am 18 ani. Sunt un baiat simplu, de treaba, prietenos si foarte amabil. 
Link poză: https://imgur.com/yWuNOUp

Edited by AsheLL
Link to comment
Share on other sites

Nume RealDrăgan Denis-Alexandru
Numele din joc (link website ) :Pasaroi https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Pasaroi
Vârstă: 19 ani.
O scurtă descriere a taSalutare B-Zone, mă numesc Drăgan Denis-Alexandru, am 19 ani si locuiesc în judetul Tulcea. Sunt o persoană sociabilă, cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat, uneori prea dezvoltat :)) . Mă consider un băiat cu bun simt, îmi place să-mi fac prieteni noi, asta dacă stiu să respecte. Pot spune că mă integrez foarte bine în alte grupuri deoarece dacă respect pe cei din jurul meu, la rândul meu sunt respectat. Cam aceasta este scurta mea descriere, vă pup bombardierilor. :* 
Link pozăhttps://imgur.com/a/kFhCWqO

 nsFUPdF.jpg

Edited by eB LORD Pasaroi
Link to comment
Share on other sites

 

Nume Real: Daniel.
Numele din joc (link website): [CBN]DaniBD. - https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/DaniBD.
Vârstă: 21 de ani.
O scurta descriere a ta: Salut, mă numesc Daniel, am 21 de ani, 1.86m înălțime, glumeț, de treabă, muncitor, de casă, și lista poate continua. Vă mai pot spune că îmi doresc să câștig acest concurs, și dacă nu e acum, o să particip până o să câștig. Mulțumesc pentru voturi, vă pup!
Link poza: 
https://imgur.com/a/iI79Qz9

 

*DaniBD Mister B-Zone pentru a doua oară! ❤️ 

 

 

P_20190314_201825_BF.thumb.jpg.db6f2e3221248c29b3d70595a044bee8.jpg

Edited by CBN D a n i BD
Link to comment
Share on other sites

Nume real: Eugen

Numele din joc(link website): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Cretsu.

Varsta: 26 de ani

O scurtă descriere a ta: Am 26 de ani si sunt din judetul Calarasi. Sunt o persoana sociabila, care se integreaza in grupuri mari si punctuala. Mereu imi duc sarcinile la sfarsit si imi place sa ma implic in orice situatie care ma poate dezvolta in viitor.

Link poza: https://imgur.com/a/yFzritM 

 

Edited by NC Cretsu
Link to comment
Share on other sites

Nume Real: Bratu Dragoș-Mihai
Numele din joc (link website): https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/TheVirus
Vârstă: 17 ani.
O scurtă descriere a ta: Mă numesc Bratu Dragoș-Mihai, am vârsta de 17 ani, sunt din orașul București studiez în clasa a 11-a în Liceul Teoretic Eugen Lovinescu, pe profil matematică-informatică, intensiv informatică. Sunt o persoană foarte energică și veselă, sunt foarte sociabil, vorbesc cu oricine, indiferent cine este acesta. Nu îmi plac certurile, de aceea nu pot sta supărat pe nimeni și sunt foarte glumeț când este cazul și știu de glumă. Îmi place foarte mult să mă implic în orice activitate.
Link poză: 

nDoWTMQ.jpg

Edited by TheVirus
Link to comment
Share on other sites

Nume Real: Costel
Numele din joc (link website): https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/CostelFCRB1923
Vârstă: 24
O scurtă descriere a ta: Ma numesc Costel, am 24 de ani si sunt din orasul Braila. Un oras nu foarte mic de langa malul dunarii. Sunt un baiat relativ simplu, nu-mi plac oamenii aroganti, increzuti si prosti. Imi vad de treaba mea si nu caut scandal. Uneori mai cred si eu ca sunt prost, dar uitandu-ma la oamenii din jurul meu prind curaj! 

In prezent lucrez la YAZAKI BRAILA, o fabrica de cablaje%componente auto producatoare de instalatii electrice pentru marele brand german BMW. Cand nu sunt la munca prefer sa citesc.. sa ies cu masina prin oras, sa ies cu prietenii la fotbal, tenis, biliard/snooker sau sa ma plimb pe faleza dunarii alaturi de prietena mea.
Link poză: http://ScJ2knF.jpg

Cred ca mai am talent la desen dupa atatia ani de cand am terminat liceul :)) 

Edited by CostelFCRB1923
Link to comment
Share on other sites

                                                                                     Nume Real Pojaru Marius
                          Numele din joc (link website ) : MariusJrR13 https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/MariusJrR13
                          Vârstă: 15 ani.
                          O scurtă descriere a taSalutare B-Zone, mă numesc Pojaru Marius, am 15 ani si locuiesc în judetul OLT. Imi palce                              foarte mult sa  ma joc SA:MP, sa ma duc cu prietenii prin diferite locuri, sa socializez, sa joc fotball si asta-i scurta                              mea descriere, va pwp!

                          Link Poza: https://imgur.com/a/pskKK5N

 

Edited by Marius RPG2
Link to comment
Share on other sites

 

Nume Real: Andreea Corina
Numele din joc (link website): https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/Dixii

Vârstă: 17 ani.

O scurtă descriere a ta:  Bunăă! Pot spune despre mine că sunt o persoană sinceră, glumeață, și foarte prietenoasă. De-obicei sunt foarte sociabilă, îmi place să mă înțeleg bine cu toți cei din jur și nu îmi place să mă cert.
Link poză:

ADBDEBD3-68-C6-4-D8-A-ABF0-D72-D7-BF3543[/url]

Edited by TLG Dixii
Link to comment
Share on other sites

 

Nume Real: Cosmin
Numele din joc (link website): NewLife.png
Vârstă: 22 de ani.
O scurtă descriere a ta: Ma numesc Cosmin, am 22 de ani, sunt din orasul Viseu de Sus judetul Maramures, dar momentan locuiesc in Arad deoarece sunt student aici. Imi place sa merg la sala, sa joc fotbal (echipa preferata: Barcelona, jucator preferat: Messi), sau sa ma joc pe laptop, momentan nu ma joc prea multe jocuri, doar samp la waruri si WOT.
Link poză: 

54367061-661627050954642-313081426293555

Edited by AIM NewLife
Link to comment
Share on other sites

Nume Real: Ripa Procopie
Numele din joc (link website): https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/Koppen
Vârstă: 17 ani.
O scurtă descriere a ta: 

Salut. Ma numesc Ripa Procopie, am varsta de 17 ani si locuiesc in Republica Moldova in orasul Chisinau. Ma pot caracteriza ca fiind un baiat descurcaret si activ. Imi place sa ma implic in diferite activitati si sa lucrez in echipa. Sunt un tip responsabil si atent la ceea ce face. Sunt calm si rabdator, imi place sa colaborez cu oameni noi si sa imi fac noi prieteni.

Link poză: IMG_20190319_100330.thumb.jpg.fb23f5e1a725d4b2d5af54932aebad65.jpg

Edited by P R O C O P E
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.