Jump to content

Ianis poate pleca de la Viitorul în vară! A anunţat chiar Gică Hagi


Wizzle
 Share

Recommended Posts

hagi-mediafax.jpg?width=815

 

 

 

Hagi a confirmat declaraţiile făcute de directorul general al clubului Viitorul, Cristian Bivolaru, pentru ProSport. "Regele" a precizat că a discutat personal despre o eventuală mutare a fiului său, însă până la vara decarul constănţenilor nu va pleca de la echipa de la malul Mării Negre.

 

 

Hagi a spus la Digi Sport că a fost în Belgia săptămâna trecută, unde a vorbit cu cei de la Anderlecht:

 

 

"Realitatea e că am fost acolo, am fost invitat, ei au fost la mine, într-un schimb de idei, şi se pare că avem idei comune. Lor le-a plăcut de noi şi nouă de ei. Să vedem ce va fi pe viitor. Ianis, dacă va juca bine şi va avea randament foarte bun, ca la ultimul meci, când a demonstrat că are o creştere şi o maturitate, atunci va veni şi o oportunitate de a juca afară. Am fost acolo, ei decid. Ei se uită dacă avem jucători interesanţi. Ei se uită dacă avem şi jucători la tineret

 

Pentru Ianis au fost discuţii în primele campionate ale Europei, vom vedea dacă se vor concretiza la vară. Vom analiza până atunci care e cea mai serioasă ofertă. Sunt discuţii, dar nu oferte concrete!".

 

Cristian Bivolaru, despre transferul lui Ianis: "Discuţii sunt"

 

În direct la ProSport Live, Cristian Bivolaru, directorul general de la FC Viitorul, a lăudat progresul decarului şi este de părere că Ianis s-ar potrivi cel mai bine în La Liga: "Şi eu sunt curios unde îl vedem. Meciul de aseară a fost o mare încercare şi o mare reuşită a lui Ianis. A demonstrat că şi într-un astfel de meci poate ieşi la rampă şi să ajute într-o mare proporţie la câştigarea lui. Discuţii tot sunt, dar oferte concrete nu am văzut. Cred că în campionatul Spaniei l-aş vedea, decât cel italian, care e prea aspru, prea tacticizat. Un campionat cu joc ofensiv. O ofertă bună îi lipseşte acum, atât pentru el, dar şi pentru club, asta îi lipseşte", a declarat oficialul echipei din Ovidiu, la ProSport Live.

 

În plus, Bivolaru consideră că fiul lui Gheorghe Hagi poate reprezenta o piesă importantă în angrenajul echipei naţionale condusă de Cosmin Contra, acolo unde a debutat în noiembrie, la meciul cu Lituania, scor 3-0, în UEFA Nations League: "Nu pot decât să fiu de acord, eu cred că în orice moment el poate fi o soluţie la naţională", a mai spus acesta.

 

În acest sezon, Ianis Hagi a evoluat în 28 de partide pentru Viitorul, reuşind să înscrie de nouă ori şi să ofere şase pase decisive. Site-ul de specialitate transfermarkt îl cotează la 2,5 milioane de euro.

 

 

prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • uSp locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.