Jump to content

Probleme pentru Allegri după meciul de poveste cu Atletico


Wizzle
 Share

Recommended Posts

allegri.jpg?width=815

 

 

 

Massimiliano Allegri a făcut o radiografie clară a jocului din returul Ligii Campionilor împotriva lui Altletico Madrid, dar nu s-a oprit aici. Antrenorul italian a avut şi un reproş la adresa contestatarilor, care fac din orice meci o oportunitate pentru a aduce noi critici. ”Am jucat două finale de Liga Campionilor.  Ce pot face mai mult?”, a declarat Allegri la conferinţa de presă, care a adăugat că Juventus este favorită la câştigarea competiţiei.

 

 

 

Nu am făcut un meci perfect, dar am rămas concentraţi. S-a vorbit foarte mult dacă putem întoarce meciul, iar în 95 de minute am reuşit acest lucru. Am jucat foarte bine şi am meritat calificarea.  Ronaldo a evoluat entuziasmant, a contribuit decisiv la calificarea noastră. Cred că împreună am făcut o seară foarte frumoasă, plăcută fanilor din Italia.

 

Juventus este una din favoritele la câştigarea Ligii Campionilor. Ştiu că sunt criticat, dar e problema celor care o fac, nu a mea. În 5 ani, am jucat două finale de Liga Campionilor. Ce pot face mai mult?”, a declarat Allegri, citat de football-italia.net.

 

Atletico Madrid a câştigat cu 2-0 pe Wanda Metropolitano, dar Ronaldo şi Juventus au fost prea puternici în retur, iar lusitanul a reuşit un hat-trick care a adus calificarea italienilor în sferturile de finală din Ligă.

 

 

 

prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • uSp locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.