Jump to content

Gigi Becali a anunţat schimbări importante la FCSB


Wizzle
 Share

Recommended Posts

gigi-becali.jpg?width=815

 

 

 

Gigi Becali vrea să domine campionatul începând cu ediţia următoare şi a luat prima decizie. A anunţat că va miza pe Olimpiu Moruţan (19 ani), care va fi titular cert în prima echipă a FCSB-ului.

 

 

Mijlocaşul cumpărat de la FC Botoşani cu 700.000 de euro va avea posibilitatea să demonstreze de ce este în stare, pentru că va fi folosit pe post de playmaker. Patronul vicecampionei Ligii 1 Betano îl compară cu Ianis Hagi.  "Ianis va ajunge la o cotă mare şi nu am să-l pot lua. E un playmaker foarte bun, e inteligent, cel mai bun din România la ora asta. Mă gândeam să-i spun lui Gică: o să joace titular meci de meci, aşa cum o să fac şi cu Moruţan la anul", a spus Becali la DigiSport

 

 

Omul de afaceri le-a semnat sentinţa câtorva fotbalişti. Florentin Matei, Adrian Stoian şi Dragoş Nedelcu vor părăsi echipa în vară. "I-am spus lui MM să-i sune pe jucători, că n-am numerele lor. I-am spus să-i zică lui Benzar că m-a uimit anul ăsta. Tănase.. fără el, suntem praf! Benzar e ucigător, îmi place foarte mult! E mai bun decât atunci când era la Viitorul!

 

Stoian şi Florentin Matei... am vorbit cu impresarii, i-am zis şi lui MM: ‘Pregătiţi-vă, găsiţi-le echipă din vară!’ La Nedelcu... i-am zis impresarului să găsească echipă, nu cred că mai poate juca la noi. Am înţeles că în Statele Unite ar mai fi deschisă perioada de transferuri. Nu mai vreau să supăr pe nimeni, dar la Steaua (n.r FCSB) trebuie să joci fotbal, nu să-ţi fie ruşine de Ianis", a spus Becali la ProX.

 

FCSB are viaţă grea în acest sezon de campionat. A început slab play-off-ul, 1-2 cu Viitorul, iar CFR a mărit ecartul din fruntea clasamentului la 5 puncte. În următoarea etapă, bucureştenii merg pe terenul Astrei Giurgiu. Partida este programată duminică de la 20:30 şi poate fi urmărită în format live text pe www.prosport.ro.

 

 

 

prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • uSp locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.