Jump to content

Messi nu l-a uitat pe Ronaldo. Ce a spus argentinianul despre performanţa lui CR7 şi cu cine vrea să joace Barcelona în "sferturile" Ligii


Wizzle
 Share

Recommended Posts

messi-ronaldo.jpg?width=815

 

 

Lionel Messi (31 de ani) a produs un nou meci de calitate la FC Barcelona, în calificarea obţinută de catalani în faza sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, în urma victoriei cu Olympique Lyon, scor 5-1.

 

 

La finalulul jocului de pe Camp Nou, în care a reuşit două goluri şi două pase decisive, Messi a vorbit despre jocul cu Lyon, dar şi despre posibilul adversar pe care Barcelona îl va înfrunta în faza următoare a Ligii.

 

 

 

"Am intrat să câştigăm şi am plimbat bine mingea. Am suferit puţin la scorul de 2-1, ne-am complicat puţin situaţia în urma unei faze fixe. Înainte de asta, nu au avut ocazii. A fost bine că am făcut 3-1 apoi şi ne-am putut relaxa. Golul trei l-am reuşit cu o mică dificultate, dar a intrat cu noroc. La 3-1 am avut parte de mai mult spaţiu şi am putut ieşi rapid pe contraatac.

 

Toate adversarele sunt dificile de acum în Liga Campionilor. Ajax, de exemplu, a arătat că are o echipă senzaţională, cu mulţi tineri, şi nu se teme de nimeni. Trebuie să ne pregătim pentru o provocare dificilă", a declarat Messi, potrivit Marca.

 

Messi nu l-a uitat nici pe marele său rival, Cristiano Ronaldo, care a înscris trei goluri contra lui Atletico Madrid, şi a calificat-o pe Juventus în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după 3-2, la general: "Ce au făcut Cristiano Ronaldo şi Juventus a fost impresionant. Credeam că Atletico va fi ceva mai puternică. Ronaldo a avut o noapte magică, cu trei goluri", a mai spus decarul Barcelonei.

 

Pe lângă echipele lui Messi şi Ronaldo, Barcelona, respectiv Juventus, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor mai sunt calificate Ajax, Tottenham, Porto, Manchester City, Manchester United şi Liverpool. Tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor din această fază va avea loc vineri, de la ora 13:00.

 

 

 

 

prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • uSp locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.