Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

BUG FORUM


AlexandraIoana

Recommended Posts

 https://imgur.com/TvEQNsT  daca pun o poza dupa imgur  nu apare poza  ramane doar un link si trebe sa apas eu pe el sa vad poza dar daca pun un link dupa youtube imd imi zice Your link has been automatically embedded si apare videoclipul dar la o poza dupa imgur nu merge stiu ca inainte mergea am incercat si alt site de upload image si nimic sau trebe facut altceva ? am incercat si dupa telefon tot nimic precizez ca vreau sa pun imaginea/GIF asta https://imgur.com/6HqIuWg la semnatura  am vazut ca la Kelton functioneaza 

 min 1:50-2:02

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

În primul rând această secțiune e pentru buguri la serverele de sa-mp, nu la forum. În al doilea rând nu e vorba de un bug al forumului ci de faptul că tu nu pui linkul corect de la imagine, cel care se termină cu extensia imaginii (.png, .gif, etc.) ci pui un link general care te duce pe siteul de la imgur și nu direct la acea imagine.

 

https://imgur.com/6HqIuWg -> linkul ăsta duce la imgur.

https://i.imgur.com/6HqIuWg.gif -> linkul ăsta duce la imagie și face totodată embed. Notează că la final are extensia imaginii .gif.

 

O zi bună.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.