Jump to content

BMW va lansa noua generație Seria 1 în toamna lui 2019: debut probabil la salonul de la Frankfurt


Sarmaluta
 Share

Recommended Posts

BMW va lansa noua generaÈie Seria 1 în toamna lui 2019: debut probabil la salonul de la Frankfurt - Poza 1

Actualul BMW Seria 1 a fost lansat în 2011 şi a primit două facelift-uri în 2015 și 2017, iar constructorul geman a luat decizia să vină cu o nouă generație.

Viitorul Seria 1 va fi lansat în toamna lui 2019, potrivit unui anunț oficial făcut de BMW, care nu a oferit și alte detalii. Este posibil ca noul BMW Seria 1 să debuteze la salonul de la Frankfurt din septembrie.

 

Pe lângă Seria 1, BMW a menționat și Seria 2 Gran Coupe, despre care a spus că va fi lansat în clasa compactă în primăvara lui 2020.

Pe lângă lansările amintite, oficialii germani au subliniat din nou importanța reducerii costurilor, din cauza unui an ce se anunță dificil și plin de provocări.

Începând cu anul 2021, BMW vrea să renunțe la jumătate dintre motorizările oferite în tranziția sa către “platforme mai flexibile”. Totodată, nemții vor renunța și la unele modele și versiuni, ca de exemplu Seria 3 Gran Turismo.

 

Via BMW

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.