Jump to content

Volkswagen recheama 1.600 de unitati Polo in Romania. Defectiunile descoperite de germani


Sarmaluta
 Share

Recommended Posts

volkswagen_polo_322.jpeg

Volkswagen a anuntat ca recheama in service 1.597 de exemplare Polo, comercializate pe piata din Romania. Divizia constructorului german din tara noastra a anuntat deja Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului dupa ce inginerii au descoperit o posibila defectiune la frana de mana, din cauza careia exista pericolul ca masina sa nu fie asigurata in mod corespunzator. 

"Din cauza uzurii placutelor de frana conditionata de exploatare si a comportamentului la reglarea franei pe tambur, se poate reduce pretensionarea cablurilor de actionare a franei de mana si exista posibilitatea ca la actionarea franei de mana sa se modifice pozitia piulitei de reglare si sa se prelungeasca cursa manetei franei de mana. Daca soferul nu observa prelungirea cursei manetei, este posibil ca autovehiculul sa nu fie asigurat corespunzator de frana de imobilizare," se arata in comunicatul emis de brand-ul din Wolfsburg. 

Pana in acest moment nu au fost semnalate incidente din cauza acestei defectiuni in Romania. Pentru a preveni orice accident, Volkswagen ii va notifica printr-o scrisoare pe toti proprietarii de Polo afectati. 

Reprezentantii nemtilor estimeaza ca reparatia dureaza aproximativ 30 de minute si va fi facuta pe cheltuiala producatorului. In cazul identificarii unei probleme, piulita de reglare va fi asigurata cu o contrapiulita.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.